Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 37

Wątek: dziś o 11:45 kobielska

Chustonoszka Awatar jubu
    Miejscowość
    Warszawa-Praga Pd.

Domyślnie dziś o 11:45 kobielska

Widziałam chustomamę w brązowej chuście zawiązanej w 2x chyba, szła w stronę Siennickiej (ciągnąc za sobą wózek z zakupami - kurcze, może też sobie taki kupię).
    Pozdrawiam serdecznie, jeśli tu jesteś Ale nas dużo w okolicy!
    Zu - czerwiec 2009

Chusteryczka

Domyślnie

no nie no, teraz to już naprawdę wieję na Grochów ...
    chociaż u nas też kilka chustomam jest, ale nie ma ich na forum

Chustonoszka Awatar jubu
    Miejscowość
    Warszawa-Praga Pd.

Domyślnie

zapraszamy, serio! może założymy jakieś chustomiejsce dla wszystkich grochowskich/kamionkowskich chustomam
    Zu - czerwiec 2009

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Donoszę, że to nie byłam ja
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
    Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"

Chustofanka Awatar Monique76
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Ja tez nie

Ale jestem jak najbardziej za utworzeniem chustomiejsca na Kamionku/Grochowie
    Monika - mama Dominiki (20.02.2003) i Zosi (14.09.2009)
    "I niech sie mysli kolataja. Z kolatania rodza sie marzenia.
    A potem plany. Bo plany to marzenia z odkreslona data realizacji.." /by Marzena hlm

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa Kamionek

Domyślnie

Ja też!
    ostatnio widzę coraz więcej chustomam...
    Dzisiaj wychodziła jedna mama z Marcpolu przy Waszyngtona jakoś po 17:00, widziałam ją z drugiej strony ulicy, maluszek chyba na brzuszku, wózek też miała i chyba jakaś starsza dziewczynka obok niej biegała.
    jakiś czas temu widziałam jedną mamę z maluchem na brzuszku jak u Pana Pawła w warzywniaku przy Waszyngtona zakupy robiła.
    Lenka - 30.06.2008 i Sonia - 03.06.2011

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

Dziewczyny, pogoda znakomita sie robi, to może byśmy się spotkały któregoś dnia w skaryszaku?
    "A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."

Chusteryczka

Domyślnie

ja się wpraszam, mam nadzieję niedługo zamieszkać w Waszej okolicy, a póki co mam blisko tramwajem

Chustofanka
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Ojejej, no muszę się tu dopisać.
    Jak zobaczyłam tytuł wątku to mi się przypomniały fajne czasy, jeszcze przeddzieciowe, kiedy mieszkałam na Siennickiej
    W ogóle Grochów to swego czasu moje rodzinne strony.
    Pozdrawiam, dziewczyny i powodzenia w tworzeniu waszego miejsca na mapie Grochowa/Kamionka!

Chustomanka Awatar olusiaso
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

I je też się wpraszam , też jestem z Grochowa i jeszcze żadnej chustonoszki nie widziałam a i na Szebek chadzam i na bazerek przy Igańskiej, na Francuskiej w Skaryszaku no wszędzie nas pełno )
    Ola
    Mama Janka (11.2005), Hanusi ( *2008), Franka (05.2009), Tymonka (02.2011)
    Akredytowany Doradca Akademii Noszenia
    i
    www.mikolinek.pl - moje najnowsze

Chustofanka Awatar Monique76
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pabla28 Zobacz posta
    Ja też!
    ostatnio widzę coraz więcej chustomam...
    Dzisiaj wychodziła jedna mama z Marcpolu przy Waszyngtona jakoś po 17:00, widziałam ją z drugiej strony ulicy, maluszek chyba na brzuszku, wózek też miała i chyba jakaś starsza dziewczynka obok niej biegała.
    jakiś czas temu widziałam jedną mamę z maluchem na brzuszku jak u Pana Pawła w warzywniaku przy Waszyngtona zakupy robiła.
    Jak u Pana Pawła zakupy to mogę być ja bywamy tam prawie codziennie, czesto w chuscie wlasnie..

A na spotkanie w Skaryszaku to ja bardzo chetnie Tylko pliiiiiis nie w ten weekend bo akurat na przekór powodzi wyjeżdzamy
    Monika - mama Dominiki (20.02.2003) i Zosi (14.09.2009)
    "I niech sie mysli kolataja. Z kolatania rodza sie marzenia.
    A potem plany. Bo plany to marzenia z odkreslona data realizacji.." /by Marzena hlm

Chusteryczka
    Miejscowość
    Warszawa Białołęka

Domyślnie

Zanim mnie mąż porwał na Białołękę mieszkałam przy St Augusta ale wtedy ani chusty nie były tak popularne, ani ja nie byłam w "dzieciatym" temacie...
    nadal kocham Grochów/ Kamionek i bywam odwiedzać znajomych- jak będę w okolicy to dam znać- chętnie poznam Was chustofanki spacer po Skaryszaku jak najbardziej wskazany!

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

To kiedy? Poniedziałek (jeśli panie niepracujące) czy kolejna sobota?

Chustonoszka Awatar jubu
    Miejscowość
    Warszawa-Praga Pd.

Domyślnie

W poniedziałek chyba nie będę mogła, weekendy też odpadają... Mogłabym od środy do piątku (ale jeśli większość będzie mogła w poniedziałek to się spotkajcie, nie chcę Was blokować )
    Zu - czerwiec 2009

Chustoholiczka Awatar Liv
    Miejscowość
    Wieś zwana Warszawą, zielone Powiśle

Domyślnie

i ja się wpraszam, bo ja dziewczyna z Grochowa jestem, a dopiero pół roku temu wyprowadziłam się na Powiśle

edit - może Skaryszewski? kiedyś była już próba aktywacji grochowskiej grupy chustowej, może teraz się uda?
    Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)

Pochłonęło mnie życie,
    więc w wirtualnym niebycie
    pozostaję do odwołania.

Chustofanka Awatar Ripley
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Na spacery to ja też chętnie zawsze , a jak pogoda nie będzie dopisywać to zapraszam na chustowe spotkania, które od najbliższego wtorku w Klubie Mam na Pradze Pd. mam nadzieję już regularnie co tydzień.
    Kasia
    Jędrek (lato 2006), Jeremi (zima 2008) i Jonasz (jesień 2012)
    Klub Mamy i Taty - spotkania, zajęcia dla dzieci i warsztaty dla rodziców na Pradze Południe

Chustoguru Awatar kammik
    Miejscowość
    Stolyca

Domyślnie

We wtorek to i ja się zjawię, chociaż nie wiem, czy nie w kominiarce na głowie, żeby mnie Magda nie rozpoznała

Środa w skaryszewskim?

Chusteryczka

Domyślnie

ja się piszę!

Chustofanka Awatar Ripley
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kammik Zobacz posta
    We wtorek to i ja się zjawię, chociaż nie wiem, czy nie w kominiarce na głowie, żeby mnie Magda nie rozpoznała

Środa w skaryszewskim?
    Teraz to już nawet i kominiarka nie pomoże Przepadłaś.

W środę to i ja chętnie
    Kasia
    Jędrek (lato 2006), Jeremi (zima 2008) i Jonasz (jesień 2012)
    Klub Mamy i Taty - spotkania, zajęcia dla dzieci i warsztaty dla rodziców na Pradze Południe

Chustomanka Awatar miumi
    Miejscowość
    Warszawa Grochów

Cytat Zamieszczone przez Ripley Zobacz posta
    Na spacery to ja też chętnie zawsze , a jak pogoda nie będzie dopisywać to zapraszam na chustowe spotkania, które od najbliższego wtorku w Klubie Mam na Pradze Pd. mam nadzieję już regularnie co tydzień.
    super, to ja się też pojawie! chciałabym bardzo poprawić swoją kieszonkę, może ktoś będzie mógł mi pomóc

jubu, ja też w tym czasie właśnie byłam na Kobielskiej, ale chusta moja jest jasno zielona
    Ostatnio edytowane przez miumi ; 21-05-2010 o 12:21

Uprawnienia umieszczania postów