Czyli to jednak nie prima aprilis
Termin idealny!
Czyli to jednak nie prima aprilis
Termin idealny!
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
mamuchap, chętnie przyjdę na warsztaty, jeśli nie te 22 to na pewno następne. Kilka dni później mam termin porodu i nie wiem czy będę wtedy z wieeelkim brzuchem czy z noworodkiem
Rozmawiałam z Hanią Walo na temat pokazania chust w szkole rodzenia. Bardzo chętnie, pieluchy wielo też, tyle, że jeśli potrzeba więcej niż 15 minut to lepiej umawiać się z Agnieszką Dżugą, i zrobić pokaz podczas ćwiczeń.
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
O rety ale się dziejeA ja w innym świecie
Praca na cały etat, dziecko samobieżne, czasami tylko w nosidło go pakujemy jak się zmęczy na dłuższej trasie. Warsztaty super pomysł - gratulacje mamucha
! Popytam czy może jakaś koleżanka nie będzie zainteresowana. Na spacerek bardzo chętnie się pisze, tylko dopiero po 16 póki co wchodzi w rachubę. Pozdrawiam! Acha, pw poszedł do mnie od mamuchap, więc nie wiem czy dotarł do Asi_k...
ooo...
co za dzień...
+
tez myślę, ze plotka, w necie by już było
ale swoją drogą Mikietyński jest bardzo schorowany, więc nie jest to taka bardzo nieprawdopodobna wiadomość...
Słuchajcie, mam od wczoraj w ogródku trampolinę, ponad 3 metry średnicy, zapraszam na skakanie! Może się wreszcie spotkamy, co?