Pokaż wyniki od 1 do 20 z 253

Wątek: FLIP, otulacz

Mieszany widok

Chustonoszka Awatar Sylaba

Domyślnie

My też już po próbach z Flipem i jak dla nas rewelacja . Z poczatku trochę mnie przeraził ten "goły" PUL od środka ale junior jest zadowolony a to najważniejsze. Wkładki super chłonne. Mocno zastanawiam się nad zakupem kolejnych puki trwa promocja 2 za cenę 1. Na noc zamiast wkładki poszła formowanka NB - rano zobaczymy czy zestaw dał radę. Ale maly ostatnio cyckuje co 2 godziny więc mam poważne obawy że polegniemy ok 4 nad ranem

Domyślnie

Dziewczynki, wiecie może gdzie jeszcze można dostać flip z wkładem z bawełny organicznej w promocji 2 w cenie 1??? Szukam i szukam... Pozdrowionka

Chustonoszka Awatar Sylaba

Domyślnie

W pieluszkarni jeszcze sa 2 w cenie 76 zł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sylaba Zobacz posta
    W pieluszkarni jeszcze sa 2 w cenie 76 zł
    Ślicznie dziękuję za info, ale już kontaktowałam się z Panią Ewą z Pieluszkarni i niestety nie ma i już nie będzie w tej promocji. Buu ;(

Chustonówka Awatar NiLLi

Domyślnie

To ale mi się udało, bo zamówiłam ten zestaw przedwczoraj i wczoraj dostałam. Wcześniej kupiłam z wkładem mikrofibrowym. Chyba bawełna organiczna bardziej przypadnie mi do gustu. Otulacz jest super. Ja też go używam z różnego rodzaju formowankami, najczęściej z Tetro i bambuskami.

Chustonoszka Awatar aniouek
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Mam prośbę czy mogła by któraś zmierzyć mi długość tego Flipa. Bardzo proszę.

Domyślnie

Bardzo proszę - bez rozciągania długośc okolo 35cm, po maksymalnym roziagnięciu ok 47-48cm.

Ania Mania witaj i tutaj

Uprawnienia umieszczania postów