Właśnie otworzyłam paczkę. Po prostu cudowna chusta. Ten kolor, szary, i jeszcze taka delikatna w dotyku. Rano piorę i ma się błyskawicznie suszyć
Dodaję fotki. Wyjełam z pralki.
![]()
Właśnie otworzyłam paczkę. Po prostu cudowna chusta. Ten kolor, szary, i jeszcze taka delikatna w dotyku. Rano piorę i ma się błyskawicznie suszyć
Dodaję fotki. Wyjełam z pralki.
![]()
Ostatnio edytowane przez pati291 ; 23-01-2010 o 08:39 Powód: Dodane zdjęcia
Co do zdjęć to napewno wrzucę
Z grubością to ja za bardzo nie mam do czego porównać. To moja pierwsza jedwabna chusta, druga dopiero zamówiona. Cienka jest, pięknie się mieni. I bardzo się cieszę, ze udało mi się dostać szary kolor. Jest bardzo elegancka.
Piękny.
Jakbym wiedziała, że jest taki kolor to bym kupiła nawet jak nie mam kogo nosić![]()
Ala (15.04.2007) Martyna (18.04.2011) i 2 Maluszki[*]
Agut jak chcesz to moge zabrać ze soba pomarańczowy to sobie pomacasz![]()
na fotach rewelacyjnie wyglada!!!!!!!!
Gosia, mama Toli (25/10/2008), dawniej mimezis
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Noooo widzialam pomarańczowy jedwabik na własne paluchy![]()
Piękny jest! Kurcze nie wiem jak inne jedwabie bo tez nie mam porównania ale IMHO ten jest naprawdę gruby!Kurcze porządny kawał porządnej szmaty! W pobliżu miałam zare i jedwab kurcze był porównywalny a nawet grubyszy! bardzo ściśle tkany! Pięknie się mieni. Myslalam ze bedzie bardziej śliskiCiekawe tylko teraz jak nosi! Nooo ale wydaje mi sie ze bedzie super!
szkoda ze pomarańcz nie moj kolor .....
Ja nie moge przeboleć fioletwoego jedwabiuSzary cudny, pomarańczowy pewnie też, ale cóz, kiedy FIOLETU mnie się chce
![]()
Michalina 03.02.2009.
Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
Jam nieudacznik grafoman i śmieć
Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
I załatwiasz te sprawę jak pies
Miałam szczęście, ze mnie natchnęło i o inny kolor zapytałam NatalięDostępne wtedy brązy to nie dla mnie. Ewentualnie fiolet. Ale o szarym nawet nie chciałam marzyć. A tak chciałam szary Japan i to jedwab. Wymyśliłam sobie
Jeszcze raz dziękuję za to szare cudo Natalio. Przynajmniej nie mam dylematu co na chrzciny założyć
Kto pyta nie błądzi
I chyba w chwili obecnej mam unikat![]()
A to moje jedwabie:
Fiolet mi się bardziej podoba jednak.
I po unikacie
Joawoj jesteś niesamowita
Michalina 03.02.2009.
Bywasz piekącym jadem trollów / Na internetowym forum /Vivat Polonia frustrata! Vivat Dąs Psychopata!
Jam nieudacznik grafoman i śmieć
Tylko ty możesz być bogiem - na wszystkich podnosisz nogę
I załatwiasz te sprawę jak pies
Piękne, z każdym zdjęciem odkrywam urodę Japanów. Na początku podobał mi się średnio, bo takie niby śnieżynki, takie zimowe mi się wydały
Później przyszły zdjęcia w akcji i zamówiłam pomarańczowy len, teraz myślę nad wełną i zdecydowanie niepotrzebnie otworzyłam ten wątek z jedwabiem
![]()
joawoj
Ja niestety tak nie szaleję z zakupamiMąż w pierwszej kolejności o kompa by mnie odciął w drugiej to chyba od konta
A u joawoj to najbardziej podziwiam kolekcję indio
Teraz czekam na swoje pierwsze indio![]()