Dziewczyny jesteście nadzwyczajne

Już nieraz mnie to forum zaskoczyło, ale teraz to brak mi słów.... Naprawdę, bardzo, bardzo Wam dziękuję

Mam dla Was nieśmiałą propozycję, mam nadzieję, że się nie obrazicie...
Skoro już powstała taka inicjatywa i tyle dziewczyn się skrzyknęło (szczerze, to jestem w szoku ile już Was się zebrało) to mam pewien pomysł.
Moja przyjaciółka Beata, walczy z mukowiscydozą u swojego synka Igora. Ich codzienność to pobyty w szpitalu, rehabilitacje i niekończące się inhalacje. Co miesiąc Beata wydaje niewyobrażalne kwoty na lekarstwa dla Igora. Pomagają jej rodzice, ale łatwo nie jest. O Igorze poczytać można tu:
http://smyki.pl/domeny/synek.pl/igor...ech/index.php?
Bardzo bym chciała pomóc Beacie, bo to wyjątkowa i bardzo bliska mi osoba. Czy mogłybyśmy się umówić tak, że zbieramy na Perłę, ja dopłacam Natalii brakującą kwotę i wystawiamy ją na forum do licytacji, a całą kwotę z licytacji wygrywający wpłaca na subkonto Igora?
Nowa Perła od Was sprawiłaby mi ogromną radość, a jeśli później wystawiłybyśmy ją do licytacji na rzecz Igora, to ta radość pomoży się przez tysiąc

Mam nadzieję, że się nie obrazicie, a po cichu liczę, że propozycja Wam się spodoba...