O nie, to nie jaSpotkalam Zorro na tygodniu bliskosci, stad znam adres
![]()
O nie, to nie jaSpotkalam Zorro na tygodniu bliskosci, stad znam adres
![]()
Zosia 2013
Tymek 2016
Instagram, Facebook: Gender dla dzieci - książki, filmy, pomoce, Migamy do dzieci - grupa wsparcia
zrobiłam zakupy na fabryka.pl a na bonito nawet nie zajrzę!!! Nie ,nie, nie !!! Cały czas sobie powtarzam że na razie dość z kupowaniem książek bo nie mamy z chłopakami czasu by przeczytać te co już mamy... nie kuście już mnie przecenami i wyprzedażami...prooooszę
A tak przy okazji...Baltica mamy z biblioteki, i czas niedługo go zwrócić, ale jeszcze nie czytaliśmy... nie wiem czy Wiktor nie za młody...czy sie wciągnie?Przejrzę sama raz jeszcze i zobaczę czy mu udostępnię![]()
Ania - mama Wiktora (22.08.2008) i Dariusza (02.07.2012)
murmle - tak na szybko mi przyszlo - Zuzia leci samolotem; W aeroplanie Tuwima i jeszcze Look inside airport - niby o lotniskach, ale samolotow tez jest sporo. i jeszcze wszelkie ksiazki typu 'things that go' - jest Look inside things that go ale tej akurat w rekach nie mialam. i jeszcze w Big book of big machines jest jedna rozkladowka z samolotami i innymi latajacymi maszynami. mysle dalej![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
No własnie ja też czytałam z 3,5 latką. Najlepsze było to, że ja nic nie dziwiło, a jak tę sama książkę przejrzałam z sześciolatką to było zdziwienie za zdziwieniem: artysta lepi z plasteliny??? Artystka obiera ziemniaki w galerii??? Ktoś pociął obraz z Bitwą pod Grunwaldem??? I tak dalej
Czuppi, Twój Miłosz jest urodzony tego samego dnia, co moja Zuza![]()
Córki: 2004, 2005, 2007 i 2010
a gdzie dorwałyście tego Artystę? Do Wawy się nie wybieram..
też bym chciała zadać to samo pytanie![]()
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
murmle w księgarni mignęła mi kiedyś książka z takim nakręcanym samolocikiem, znalazłam, że to "Nakręcany samolot" wyd Olesiejuk, ale tu np recenzja kiepska:
http://www.klocekikredka.com/panie-pilocie-dziura-2/
więc sama nie wiem, czy to coś warte...
Pytałam kiedyś o książki o Robin Hoodzie i znalazłam coś takiego: http://www.usborne.com/catalogue/boo...obin-hood.aspx
Wydaje mi się ciekawe, ale jeszcze nie zamawiałam.
Teraz mamy fazę na Asterixa i Obelixa![]()
Trzeba było napisać maila do księgarni ktotojestartysta@zacheta.art.pl z prośbą o wysłanie. Publikacja jest bezpłatna, więc przy odbiorze płaci się tylko za przesyłkę (jak pisałam wyszło 16,45).
Córki: 2004, 2005, 2007 i 2010
Ze strony Zachęty, http://www.zacheta.art.pl/article/vi...o-jest-artysta ale teraz jest już tylko dla różnych instytucji. Ja wysłałam maila z dwa tygodnie temu i odpisali mi, że już nie ma a tu niespodzianka
Widzę, że się spóźniłam![]()
Miłosz-11.05.2010
To były starsze. Ja kompletuję od nowa, bo za mojego dzieciństwa czytany był wielokrotnie przez 4 osoby i cały komplet został zaczytany na śmierć dosłownie. Szwagier w ramach bożonarodzeniowego prezentu odkupił od kogoś prawie cały komplet, mam tez jakąś furę dostać od kuzyna w Wielkanoc, to co mi zostanie będę oddawać na bazarku pewnikiem, ale to dopiero po Wielkanocy![]()
Fistaszek jest z nami od lutego 2011
dziewczyny a co do samodzielnego czytania dla pierwszoklasisty?
cos madrego ale zeby byly duza czcionka i jakis wciagajacy tekst?
moj siostrzeniec całkiem nieżle juz sam czyta i chciałam mu cos ciekawego sprezentowac
Maja 16.08.2009
Pola i Lena 04.06.2013
Podobno Zakamarkowe Tajemnice... sie swietnie nadaja - maja duza czcionke, ciekawa akcje etc. - pisze podobno, bo do nas pierwsza czesc dopiero niedlugo dojedzie - wiec opieram sie na recenzjach.
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Tajemnice tak, jak najbardziej!![]()
znacie "Mysią orkiestrę" Gellner? Na pierwszy rzut oka wygląda zachęcająco. Nada się dla oczytanego 3,5latka?
J. 2010, W. 2013, A. 2021
KaiDo, a widziałaś podgląd na stronie Bajki? To są takie rymowane krótkie bajeczki, sympatyczne nawet. Kupiłam dla ilustracji Emilii Dziubak, bo za Gellner nie przepadam, ale dzieci lubią