Asiu wyczyść skrzynkę, nie mogę ci wysłać priva a napisałam taki piękny list![]()
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
Asiu, strasznie się cieszę, że Cię tutaj mamy!
Chusta jest PRZEPIĘKNA! Kolor boski, wykonanie wspaniałe! Baardzo, baardzo dziękuję i nie mogę się doczekać następnych cudów!
Marcinek luty 2009, Emi luty 2011, Bartuś marzec 2013
Doradca Noszenia ClauWi® www.chusty.opole.pl // Sklep: www.graszki.pl
"Kiedy dołączamy do dzieci w świecie zabawy, otwieramy drzwi do ich życia wewnętrznego i spotykamy się z nimi serce w serce." (L.J.Cohen)
Śnieżnobiała i Ty w niebieskiej sukience...ZJAWISKO!!! Już nie będę tu wchodzićNie będę
Donoszę, że mój turkusik robi furorę w rodzinie![]()
Pawel 2006Milia 2011
Mikolaj 2013
Juppi!!! Cieszę się, że się podoba
Znów zamówiłam włóczki, ale pod konkretne zamówieniaTe ze zdjęcia są w większości "bezpańskie" póki co.
Wchodź, wchodź koniecznie
Biała chusta rzeczywiście się z tą niebieską sukienką ładnie komponowała![]()
Jutro wstawię mini bambuska do wzięcia dla niedużej kobietki. Takiego, jak ma odynkowa Nelka![]()
Muszę powyrabiać trochę tych zaszufladowanych włóczek, tak więc lecę na dwa fronty. Ale dziewczyny, którym obiecałam, że się w czerwcu wyrobię z zamówieniami, mogą być spokojne - daję radę![]()
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Dziękuję! Wzór morskiej jest przerobiony z szala, tak więc gotowego schematu na chustę nie mam. Gdybyś chciała ten szalowy, to pisz priv.
A dziś do wzięcia bambus dziewczynkowy (najdłuższy bok chusty ma ok. 90 cm.) - chusta kolorowa, mięciusieńka, wiosenna...
Cena promocyjna: 54 zł.+przesyłka.
![]()
Ostatnio edytowane przez magnus ; 15-01-2014 o 21:31
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Oh, jak ona mi sie podoba!
Stane i bede myslec.![]()
Kim (2009) & Tim (2011) - i 5 Aniolkow
Jakie śliczne chusty!!!
A te zdjęcia z niebieską sukienka i białą chusta!!! Cudownie!
A na zdjęciu wloczek - co to jest to cieniowane? Widzę tam duże i mniejsze motki? To cienkie jest czy grube?
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Jasne, myśl
Tak przy okazji tylko napiszę, że torebka ma już nową właścicielkę, żeby Cię nie męczyła
Dziękuję, dziękuję
Na zdjęciu jest dużo cieniowanych, niektóre w motkach po 50 gram, dlatego są mniejsze. No i w różnych gatunkach - musiałabyś mi dokładniej napisać, o którą chodzi.
A bambusowa będzie jeszcze jedna taka sama prawie, więc się proszę rezerwacją Hainaut nie przejmować - starczy dla wszystkich![]()
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Chodzi mi o te z prawej na górze. Biało szara i obok mniejsze motki niebiesko brązowe.
I teraz doczytalam - ta najnowsza jest bambusowa? Tzn z bambusowej wloczki? Nie wiedziałam że takie są w ogóle![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
To jest zimowa włóczka - akryl z moherem i angorą, więc z włoskiem, ale cieniutka. Coś takiego z niej było w zeszłym sezonie:
![]()
To są odcienie szarości - białego tam nie ma.
Z niebiesko-beżowych jeszcze nic nie robiłam, więc nie powiem, jak wyjdzieAle to też na jesień/zimę, choć to jest bez włosa.
Ostatnio edytowane przez magnus ; 15-01-2014 o 21:31
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Dzięki!
Śliczny ten szary komplecik!
A te wiosenne letnie co tak zwiewnie i lekko wyglądają to z czego robisz?
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Dostępne od ręki
A. IV 2008 i B. VII 2014
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i