Turkus, fuksja, pomarańcz i zielony.![]()
Turkus, fuksja, pomarańcz i zielony.![]()
www.gugu-gaga.pl chusty Didymos i nosidła KiBi
gugu-gaga.pl na Facebooku
Łucja 23.03.06.&Milana 10.06.09.&Marshall 11.03.14.
alez watek. az wrocily motyle w brzuchu.
pamietam jak polowalam na didka u donkaczki, pierwszego hoppa od kasi.
pamietam licytacje kaszmira
hanti, ktora otworzyla nowa ere plecakowa.
pamietam jak jak bylam losowi wdzieczna ze trafilam na forum z tak madrymi babkami, gdzie wspieranie sie wzajemne bylo podstawa bytnosci tu.
i pierwsza wersje forum
ech...
tonks ano mialam, kiedys bazarek powodowal u mnie palpitacje, teraz jakos nic mnie prawie nie rusza...
plecak hanti pamietam i te dywagacje co Didek wypusci. Fioletowe pawie kupione u Petisu pamietam i torbe od petisu czarna w srodku ma podszewke z kotkami mam ja do dzis![]()
Ostatnio edytowane przez Bushido ; 11-05-2013 o 22:30
[QUOTE=mayetschka;2354034
hanti, ktora otworzyla nowa ere plecakowa.
.[/QUOTE]
do dziś wiążę![]()
aliona pamiętam Twoje zdjęcia w Papayi! nawet miałam nabyć ją jako moje pierwsze indio, ale zdecydowałam się na zieleniejące od Lindy, która mi doradzała przez pw co kupić...a kasę na moją 2 po pół roku noszenia w tęczowym Girasolu, dała babcia męża, bo uznała, że Girek już się zużył
i w ogóle szukanie mojej pierwszej chusty, maile do Oli...
a pamiętacie jak Linda zamieściła zdjęcia gradacji dla Ani z Tulikowa- indio miętowo-czekoladowe?
ja pamiętam jak w ciąży zachwycałam się galerią na "kawałku szmaty" a tu nagle powstało chusty.info i pamiętam jak się dopiero tworzyło a ja nie mogłam się doczekać aż się młody urodzi i zacznę nosić![]()
o rany, jak piszcie to mi wspomnienia wracają
I ..., pamiętam jak dostałam na testus bambusik zielony. Mega miękki, cudny ale zielony ( a ja zielonego nie lubię) i nie wyszłam z nim z domu. W podaegi nosiłam. Fajne było
Na chustę namówiła mnie dominika79.
Weszłam na forum po długim czasie a tu taki wątek fajny
Pamiętam miętki od Ani z Tulikowa, do których były długaśne kolejki, pierwsze testy ergonomików robione przez Lindę, bloga donkaczki na który wchodziłam i wzdychałam, pierwszy polski sklep storcza prowadzony przez Zuzię, ellevile Tulipownej, pierwsze pasiaki Nati, które nosiły fantastycznie! No i pamiętam czasy, gdy to hoppki były najpopularniejszymi chustamiBTW chustomania jeszcze działa?
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
http://www.chustomania.pl/online/chu...ty_chustomanii
i nadal są jedynymi certyfikowanymi doradcami noszenia![]()
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
m.m.
Mialas wczesniej moze inny nick?![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster