Tańsze, ale to pewnie dlatego, że mają połowę mniej kaszmiru od indio również dostępnych.
Tańsze, ale to pewnie dlatego, że mają połowę mniej kaszmiru od indio również dostępnych.
Starszy Syn (VIII.2006), Córka (I.2009) i młodszy Syn (XI.2011)
http://moje-dzieciaki.blogspot.com/
We are what we think. All that we are arises with our thoughts.
With our thoughts we make the world. Buddha
15? oj słabiutko z domieszka![]()
By dziecko się uczyło, To dla dobra sprawy, Wpójmy mu, że Świat, cały, Jest bardzo ciekawy.
Każda dziedzina wiedzy warta jest zachodu. Najlepiej gdy ich pozna, wiele już za młodu.
by Anonim z sieci
Tu i Teraz.
Uff... jak to dobrze, że nie mój kolor![]()
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
A mi chodzi po glowie zafarbowanie tych rybekBo jesli rzeczywiscie maja cos z brazu, to dodalabym troche turkusu... czy myslicie, ze ladnie by wtedy wygladaly?
no - w końcu jakaś chusta, która mnie średnio ruszaAle z pewnością może się podobać. Pewno jednak zaciekawi mnie bardziej, kiedy się okaże, że "bosssko nośna", "samowiązalna" i "w końcu chusta idealna".
Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).
mnie nie ruszają karpie zupełnie,
jak się ryby mają do dzieci NO !!!!
rozumiem babciową narzutę,
rozumiem kwiatki, motylki , esy floresy,
ale ostatnie wzory...
IMO są koszmarne
Aś, Julek '08 i Alik '11
IMO brzydkie. Uff...
"Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty." Frank Zappa
Dorota, mama Mateusza - 06.05.2008
Uff... dobrze, że ja do ptactwa należę i rybki mnie nie ruszają, poza tym kolor zupełnie nie jesienny.
hm, niczego sobie, kolor szalenie elegancki imo... przypominają mi stare szkice. Myślę, że zyskają w akcji.
Szkoda, że kaszmir mnie nie kręci wcale.
I że na cienką się zapowiada.
A zwierzęce wzory fajne są - wszystkie znajome dzieci na widok moich pawii wydają pawie okrzykiale no tak, ryby głosu nie mają. Bul bul?
Z mojego monitora zieje wielka dziura - wybaczcie literówki
tutaj sa najswiezsze zdjecia rybek, jasne sa...
http://www.stillen-und-tragen.de/for...95009&start=50
Fajnie, ze sa takie jasne i bez wyrazu, bo to daje duze pole do popisu dla osob chcacych zafarbowac te karpie![]()
mi sie nadal nie podobają (na szczęście, konto nie ucierpi)
Aś, Julek '08 i Alik '11
Odświeżam.
Te rybki (z uwagi na to, że kaszmir jest rodzajem wełny) są na zimę? Z drugiej strony jest go 15%...
Tak naprawdę to poszukuję chusty na wiosnę/lato, ale ta mi się po prostu podoba.
10 marca 2013![]()
![]()