A co z Olą nie tak, że nie może pić mleka?
Taki wiek przecież, że Wojtuś może chce mamę zjeść
Współczuję, musisz być koszmarnie niedospana.
Lice, patrzysz?
Daj znać jak urodzisz, co?

No właśnie czemu nie może pić mleka w łóżeczku? Trzymam kciuki, żeby nie było jednak hardkoru, może się unormuje
My za to przestawiliśmy Lenę na mleko krowie za namową pediatry, zobaczymy co z tego będzie
Dam, damnie chcę stękać i narzekać ale to jest silniejsze ode mnie
doszło do tego, że mój M zgodził się abym sobie chustę nową kupiła, byle bym chociaż na chwilę przestała marudzić

Aga, mama Lenki 21.06.11 i Zuzanki 15.12.12

Wiesz co mi się marzy, tęcza aprosas albo easycare no 1 a tu http://www.decoraliki.pl/chusty-do-n...sol,229,1.html druga i trzecia są po prostu, ale kasy tyle ni mam

Mleko Ola może pić jak najbardziej, ale nie leżąc w łóżeczku tylko na siedząco, bo jej się cofa. Ostatnio straszne ataki kaszlu ją męczyły po cofkach po mleku przez sen, więc dostała bana.
O dziwo usypianie przebiegło bez problemu, przeczytałam jej trzy książeczki (w tym nieśmiertelnego Franklina, który idzie do szkoły, tłuczony wieczór w wieczór od miesiąca), przytuliłam, pochwaliłam za odwagę u lekarza bo prawie nie płakała i odłożyłam do łóżeczka. Wcześniej mówiłam jej, że może napić się mleka przed kąpielą, bo później nie będzie, i wygląda na to, że zrozumiała bo dwa razy wspomniała mleko przy usypianiu ale nie domagała się mocno. Oby noc była spokojna

Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)

U nas też przełom Laura rzuciła smoczekod 2 dni śpi bez.. a zaczęło się od tego, że sama sobie go pogryzła, ma pełno dziur
i już jej nie smakuje, woła o smoczka, dostaje i mówi, że jest fe po czym wyrzuca. Nowego już na pewno nie dostanie, więc mam nadzieję, że to ostatki.
No i niestety nadal śpi z nami w łóżku, kupiłam dla niej nowe łóżeczko z aplikacją kotka i ani myśli tam się położyć

Ania poradzicie sobie z małą jakoś na pewno! Wierzę w Ciebie, a co do Wojtka no cóż.. taki okresrośnie chłopak to i je więcej

A widzisz Lena zawsze na półsiedząco mleko pije i zanim zaśnie to się jeszcze ze dwa razy podniesie i jej się odbija po nim
Jak nocka minęła?
za smoka dla Laury. U Leny teraz ciumkanie notoryczne, przez całą noc go nie wypluwa a jak przez przypadek wypadnie to płacze za nim
A z łóżeczkiem niestety nie pomogę, Lena śpi u siebie odkąd zaczęła mnie kopać po brzuchu, nie miała wyjścia dostała eksmisje.

Aga a jak to zrobiłaś? pochwal się, bo ja też nie chcę z nią spać.. no i jak się czujesz? są jakieś skurcze?
Ostatnio edytowane przez Tamarin ; 12-12-2012 o 14:32

Oj tamTwoje smoka się pozbyło a moje bez niego życia nie widzi
każde ma coś za uszami. Poradzicie sobie, w końcu mała zakuma. A ma jakiś ulubiony kocyk albo zabawkę to też może pomóc

Dziewczyny, chciałybyście takie spodnie? Są czerwone i niebieskie, raczej soczyste kolory. Będę zamawiać jutro dla siebie.
http://allegro.pl/super-spodnie-ochr...847003146.html
Ortalion niepodgumowany, fajne w mokrą pogodę, na śnieg, przy nauce chodzenia, niestety jeśli dziecko siądzie w kałuży, to na szwach przeciekają. Sprawdzone przez Mańka

To jest rozmiar uniwersalny. Jeden. Mieszczą się i Maniek, i Miś. Mańkowi więcej się zbiera nad kostką.
Tak jak na tym zdjęciu w aukcji http://img1.aukcjoner.pl/gallery/001089215/6_f.jpg

czytanie ze zrozumieniem u mnie kuleje ostatniojedną sztukę w kolorze czerwonym poproszę

Ja na razie używam kombinezonu na śnieg, więc odpadam.
Aga Twój wózek Jedo to jaki dokładnie model? Jest wart zakupu?
Ostatnio edytowane przez Tamarin ; 12-12-2012 o 16:33

Nie ma nic ulubionego, wszystko jest tylko na chwilę. Co do smoka ona ma prawie 2l, więc pora najwyższa, a jak była w wieku Lenki to też zakochana po uszy w silikonie, wózka nienawidzi.. łóżka też nie.. no kochane dzieckonie myślałam, że będą z nią takie problemy. Jedyny plus, że od kilku mieś. pije tylko ze zwykłej szklanki i butlą gardzi.