Strona 16 z 25 PierwszyPierwszy ... 689101112131415161718192021222324 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 320 z 485

Wątek: Pruszcz Gdański i okolice

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

A co z Olą nie tak, że nie może pić mleka?
    Taki wiek przecież, że Wojtuś może chce mamę zjeść
    Współczuję, musisz być koszmarnie niedospana.

Lice, patrzysz?
    Daj znać jak urodzisz, co?
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sunrise Zobacz posta
    Byłam cały czas, czytałam tylko nie pisałam Wojtek ostatnio robi sobie ze mnie smoczka, całą noc z jednego cycka na drugiego i nie mogę się plecami odwrócić bo zaraz afera Męczy mnie to dość mocno i do tego wstaje jeszcze wcześniej - między 4 a 6, później ma krótką drzemkę i zaraz jak pójdzie spać to wstaje Ola. W przyszłym tygodniu znów dostanę zlecenia więc będę siedzieć po nocach i tym razem trudno mi to sobie wyobrazić Dziś będziemy też odstawiać też Oli butlę z mlekiem do łóżeczka po wizycie u lekarza (zakaz picia na leżąco), więc spodziewam się hardkoru. Poza tym w porządku
    No właśnie czemu nie może pić mleka w łóżeczku? Trzymam kciuki, żeby nie było jednak hardkoru, może się unormuje

My za to przestawiliśmy Lenę na mleko krowie za namową pediatry, zobaczymy co z tego będzie

Cytat Zamieszczone przez AS Zobacz posta

Lice, patrzysz?
    Daj znać jak urodzisz, co?
    Dam, dam nie chcę stękać i narzekać ale to jest silniejsze ode mnie doszło do tego, że mój M zgodził się abym sobie chustę nową kupiła, byle bym chociaż na chwilę przestała marudzić
    Aga, mama Lenki 21.06.11 i Zuzanki 15.12.12

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lice Zobacz posta
    Dam, dam nie chcę stękać i narzekać ale to jest silniejsze ode mnie doszło do tego, że mój M zgodził się abym sobie chustę nową kupiła, byle bym chociaż na chwilę przestała marudzić
    Stękaj, narzekaj, aby się ruszyło. Co kupujesz?
    Ania - dawniej AS_MS_?, mama MichuChichu 22.11.2008 i Manfreda-Mandziuka vel Borysa Szyca 28.10.2010
    i

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Stękaj, narzekaj, aby się ruszyło. Co kupujesz?
    Coś kolorowego mnie się marzy bądź różowego czekam na bazarku na jakieś ciekawe propozycje

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Coś kolorowego mnie się marzy bądź różowego czekam na bazarku na jakieś ciekawe propozycje
    I w wątku o tanich chustach, co? To będzie tęczowa zima
    i

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

I w wątku o tanich chustach, co? To będzie tęczowa zima
    Wiesz co mi się marzy, tęcza aprosas albo easycare no 1 a tu http://www.decoraliki.pl/chusty-do-n...sol,229,1.html druga i trzecia są po prostu , ale kasy tyle ni mam

Chustofanka Awatar Sunrise
    Miejscowość
    Juszkowo/Pruszcz Gdański

Domyślnie

Mleko Ola może pić jak najbardziej, ale nie leżąc w łóżeczku tylko na siedząco, bo jej się cofa. Ostatnio straszne ataki kaszlu ją męczyły po cofkach po mleku przez sen, więc dostała bana.
    O dziwo usypianie przebiegło bez problemu, przeczytałam jej trzy książeczki (w tym nieśmiertelnego Franklina, który idzie do szkoły, tłuczony wieczór w wieczór od miesiąca), przytuliłam, pochwaliłam za odwagę u lekarza bo prawie nie płakała i odłożyłam do łóżeczka. Wcześniej mówiłam jej, że może napić się mleka przed kąpielą, bo później nie będzie, i wygląda na to, że zrozumiała bo dwa razy wspomniała mleko przy usypianiu ale nie domagała się mocno. Oby noc była spokojna
    Ania, mama Oli (22.11.2010) Wojtka (08.05.2012), Martynki (*04.01.2014+) i Helenki (04.02.2017)

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

U nas też przełom Laura rzuciła smoczek od 2 dni śpi bez.. a zaczęło się od tego, że sama sobie go pogryzła, ma pełno dziur i już jej nie smakuje, woła o smoczka, dostaje i mówi, że jest fe po czym wyrzuca. Nowego już na pewno nie dostanie, więc mam nadzieję, że to ostatki.
    No i niestety nadal śpi z nami w łóżku, kupiłam dla niej nowe łóżeczko z aplikacją kotka i ani myśli tam się położyć

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Ania poradzicie sobie z małą jakoś na pewno! Wierzę w Ciebie, a co do Wojtka no cóż.. taki okres rośnie chłopak to i je więcej

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sunrise Zobacz posta
    Mleko Ola może pić jak najbardziej, ale nie leżąc w łóżeczku tylko na siedząco, bo jej się cofa. Ostatnio straszne ataki kaszlu ją męczyły po cofkach po mleku przez sen, więc dostała bana.
    O dziwo usypianie przebiegło bez problemu, przeczytałam jej trzy książeczki (w tym nieśmiertelnego Franklina, który idzie do szkoły, tłuczony wieczór w wieczór od miesiąca), przytuliłam, pochwaliłam za odwagę u lekarza bo prawie nie płakała i odłożyłam do łóżeczka. Wcześniej mówiłam jej, że może napić się mleka przed kąpielą, bo później nie będzie, i wygląda na to, że zrozumiała bo dwa razy wspomniała mleko przy usypianiu ale nie domagała się mocno. Oby noc była spokojna
    A widzisz Lena zawsze na półsiedząco mleko pije i zanim zaśnie to się jeszcze ze dwa razy podniesie i jej się odbija po nim
    Jak nocka minęła?
    Cytat Zamieszczone przez Tamarin Zobacz posta
    U nas też przełom Laura rzuciła smoczek od 2 dni śpi bez.. a zaczęło się od tego, że sama sobie go pogryzła, ma pełno dziur i już jej nie smakuje, woła o smoczka, dostaje i mówi, że jest fe po czym wyrzuca. Nowego już na pewno nie dostanie, więc mam nadzieję, że to ostatki.
    No i niestety nadal śpi z nami w łóżku, kupiłam dla niej nowe łóżeczko z aplikacją kotka i ani myśli tam się położyć
    za smoka dla Laury. U Leny teraz ciumkanie notoryczne, przez całą noc go nie wypluwa a jak przez przypadek wypadnie to płacze za nim
    A z łóżeczkiem niestety nie pomogę, Lena śpi u siebie odkąd zaczęła mnie kopać po brzuchu, nie miała wyjścia dostała eksmisje.

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Aga a jak to zrobiłaś? pochwal się, bo ja też nie chcę z nią spać.. no i jak się czujesz? są jakieś skurcze?
    Ostatnio edytowane przez Tamarin ; 12-12-2012 o 13:32

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tamarin Zobacz posta
    Aga a jak to zrobiłaś? pochwal się, bo ja też nie chcę z nią spać.. no i jak się czujesz? są jakieś skurcze?
    Kurczee w sumie, to tylko tyle że Lena dostała łóżeczko turystyczne. Pół dnia się w nim bawiła a potem wieczorem normalnie sama zasnęła. Ma cały czas otwarte to okienko, przez które może wejść do naszego łóżka. i przez nie czasami sprawdza ręką jak zasypia czy jestem obok

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Kurczee w sumie, to tylko tyle że Lena dostała łóżeczko turystyczne. Pół dnia się w nim bawiła a potem wieczorem normalnie sama zasnęła. Ma cały czas otwarte to okienko, przez które może wejść do naszego łóżka. i przez nie czasami sprawdza ręką jak zasypia czy jestem obok
    Oddaj mi dziecko proszę!

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Oj tam Twoje smoka się pozbyło a moje bez niego życia nie widzi każde ma coś za uszami. Poradzicie sobie, w końcu mała zakuma. A ma jakiś ulubiony kocyk albo zabawkę to też może pomóc

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

Dziewczyny, chciałybyście takie spodnie? Są czerwone i niebieskie, raczej soczyste kolory. Będę zamawiać jutro dla siebie.
    http://allegro.pl/super-spodnie-ochr...847003146.html

Ortalion niepodgumowany, fajne w mokrą pogodę, na śnieg, przy nauce chodzenia, niestety jeśli dziecko siądzie w kałuży, to na szwach przeciekają. Sprawdzone przez Mańka
    i

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

Dziewczyny, chciałybyście takie spodnie? Są czerwone i niebieskie, raczej soczyste kolory. Będę zamawiać jutro dla siebie.
    http://allegro.pl/super-spodnie-ochr...847003146.html

Ortalion niepodgumowany, fajne w mokrą pogodę, na śnieg, przy nauce chodzenia, niestety jeśli dziecko siądzie w kałuży, to na szwach przeciekają. Sprawdzone przez Mańka
    Ja chętnie, a jaki rozmiar bierzesz dla Mańka? Jak wezmę 92 dla Leny to nie będą za duże?

Chusteryczka Awatar AS

Domyślnie

To jest rozmiar uniwersalny. Jeden. Mieszczą się i Maniek, i Miś. Mańkowi więcej się zbiera nad kostką.
    Tak jak na tym zdjęciu w aukcji http://img1.aukcjoner.pl/gallery/001089215/6_f.jpg
    i

Chustomanka Awatar lice
    Miejscowość
    Pruszcz Gdański

Domyślnie

czytanie ze zrozumieniem u mnie kuleje ostatnio jedną sztukę w kolorze czerwonym poproszę

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Ja na razie używam kombinezonu na śnieg, więc odpadam.

Aga Twój wózek Jedo to jaki dokładnie model? Jest wart zakupu?
    Ostatnio edytowane przez Tamarin ; 12-12-2012 o 15:33

Chustomanka
    Miejscowość
    Polska

Domyślnie

Oj tam Twoje smoka się pozbyło a moje bez niego życia nie widzi każde ma coś za uszami. Poradzicie sobie, w końcu mała zakuma. A ma jakiś ulubiony kocyk albo zabawkę to też może pomóc
    Nie ma nic ulubionego, wszystko jest tylko na chwilę. Co do smoka ona ma prawie 2l, więc pora najwyższa, a jak była w wieku Lenki to też zakochana po uszy w silikonie, wózka nienawidzi.. łóżka też nie.. no kochane dziecko nie myślałam, że będą z nią takie problemy. Jedyny plus, że od kilku mieś. pije tylko ze zwykłej szklanki i butlą gardzi.

Uprawnienia umieszczania postów