Pokaż wyniki od 1 do 20 z 95

Wątek: Nosidło ERGONOMICZNE Eco Womar

Mieszany widok

Chustonówka Awatar m_nika
    Miejscowość
    Leszczyny

Domyślnie

witam

Mam dylemat i chciałabym się poradzić/prosić o pomoc
    Jestem początkującą mamą 3,5-miesięcznego Filipa i zaczynam rozglądać się za nosidełkiem dla niego. Wiem już, że powinno być to nosidełko ergonomiczne, więc zastanawiałam się nad dwoma firmami: Womar i Tula. Z Womaru modele eco1 i eco2; z tuli-to chyba wszystko jedno przeczytałam dużo opinii na forum, ale nadal nie wiem, co zdecydować...czy mogę liczyć na pomoc/rady?
    Filip rośnie jak na drożdżach. Ma 3,5 miesiąca, ale waży już ok. 7 kg i nosi rozmiar 62/68.

Pozdrawiam

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_nika Zobacz posta
    witam

Mam dylemat i chciałabym się poradzić/prosić o pomoc
    Jestem początkującą mamą 3,5-miesięcznego Filipa i zaczynam rozglądać się za nosidełkiem dla niego. Wiem już, że powinno być to nosidełko ergonomiczne, więc zastanawiałam się nad dwoma firmami: Womar i Tula. Z Womaru modele eco1 i eco2; z tuli-to chyba wszystko jedno przeczytałam dużo opinii na forum, ale nadal nie wiem, co zdecydować...czy mogę liczyć na pomoc/rady?
    Filip rośnie jak na drożdżach. Ma 3,5 miesiąca, ale waży już ok. 7 kg i nosi rozmiar 62/68.

Pozdrawiam
    w tych womarowych eco jeszcze się utopi- one są wysokie; tula jest trochę mniejsze,
    ale nosidło polecam dopiero jak Filip zacznie siadać

Chustoholiczka

Domyślnie

popieram rozmówcę

Miejscowość
    Leszczyny

Domyślnie

Tak, wiem, że jeszcze za wcześnie, ale zastanawiam się nad zakupem przyszłościowo bardziej. Teraz mam po prostu przeznaczone na to pieniądze i chcę kupić, póki się nie rozejdą magicznie
    Ale które lepsze?

Miejscowość

Domyślnie

Tak, wiem, że jeszcze za wcześnie, ale zastanawiam się nad zakupem przyszłościowo bardziej. Teraz mam po prostu przeznaczone na to pieniądze i chcę kupić, póki się nie rozejdą magicznie
    Ale które lepsze?
    najlepiej jakbyś mogła sobie przymierzyć oba; mi w eco womarze nie było za wygodnie, bo jestem drobna, a córa mi się topiła, choć miała już ponad rok- zresztą w tym wątku są zdjęcia w tuli było mi ok

Miejscowość
    Leszczyny

Domyślnie

No to powiem tak: tulę mierzyłam Ja mam 1,73 m wzrostu, mój mąż 1,90 m i podejrzewam, że nasz syn, jeśli utrzyma tempo wzrostu, będzie wysoki Zwłaszcza, że na długość jest już teraz jak jego ponadpółroczni koledzy. I zastanawiam się, które dłużej wykorzystamy i będzie praktyczniejsze.

Miejscowość

Domyślnie

No to powiem tak: tulę mierzyłam Ja mam 1,73 m wzrostu, mój mąż 1,90 m i podejrzewam, że nasz syn, jeśli utrzyma tempo wzrostu, będzie wysoki Zwłaszcza, że na długość jest już teraz jak jego ponadpółroczni koledzy. I zastanawiam się, które dłużej wykorzystamy i będzie praktyczniejsze.
    tylko pytanie czy jak będziesz chciała zacząć w ergo, gdy synek będzie miał ok 7 m-cy, czy womar nie będzie jeszcze za wysoki, bo szerokość mają chyba podobną;
    a jak Twój Filip będzie miał długie nogi to i tula standard i womar eco, mogą szybko okazać się za wąskie i wtedy lepiej się przesiąść na wersję todler lub uszyć nosidło/ mt na wymiar

Uprawnienia umieszczania postów