one są cudne. Niestety, millefiori mają to do siebie, że na drugiej stronie są do niczego. Miałam kiedyś niebieskie millefiori, były przepiękne, ale tylko na prawej stronie.
one są cudne. Niestety, millefiori mają to do siebie, że na drugiej stronie są do niczego. Miałam kiedyś niebieskie millefiori, były przepiękne, ale tylko na prawej stronie.
Ala i Hania 2009, Ewa 2012
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Odkopuję
Nigdy nie widziałam na forum millefiori jakiegokolwiek koloru. Ktoś ma, albo miał? Gdzie one się podziały? Jaka jest ta chusta?
Wiele z nich to rocznik 2007. To ma jakieś znaczenie?
Myszon 2012, Myszka 2014, Myszunia 2016, Myszeczka 2020
napewno zielone widziałam na bazarku. nie wiem czy przypadkiem szarych też nie![]()
Antoni III.2013i Magda VI.2015
niebieskie, rozowe i szare z kapokiem
rozne sa - szara najbardziej nosna. niebieska - nosna do pewnego momentu, potem ciezej (ale tak kilkanascie kilo spokojnie). rozowa - delikatna, idealna dla noworodka - to jedwab jest - u nas chusta chrzcielno-okolicznosciowa.
szare byly chyba tez bawelniane (chyba kwiatki mialy innego koloru niz kapokowe). zielone chyba tez byly w dwoch odslonach - z innym kolorem kwiatka. a ja choruje na jedwabne ecru
- ale jak juz sie gdzies pojawiaja to cena na ogol zabija... i kogo ja bym teraz w nich nosila???
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
zielone jeszcze na allegro ostatnio były
Antoni III.2013i Magda VI.2015
miałam szare z kapokiem i takie róziowe jedwabne. ładny wzorek był. słodziutki....