za późno piszę, oczywiście. dziś nie polowałam, bo zapomniałam w ogóle. ale z wcześniejszego doświadczenia - w tym sklepie jest jakaś wada, F5 nie odświeża stronę lub odświeża raz z 10 kliknięć. Następnym razem spróbujcie o wyznaczonej godzinie wprowadzić nazwę chusty do wyszukiwarki na stronie - od razu się chusty znajdą![]()
Moje kochane dziewczynki - Marta (18.09.2006) i Agłaja (06.08.2010)
Bo ja jestem zniechęcona do firmy, a nie chust, które już mam
Uważam, że powinni sprzedawać (osobiście to nawet uważam, że powinni sprzedawać drożej niż teraz), ale jako profesjonalni sprzedawcy powinni też dbać o swoich klientów i wprowadzać zmiany, a nie narzekać, że ci klienci są źli i nie płacą za chusty i dlatego są trudności w sprzedawaniu, że regulamin poprzednio był jeszcze gorszy i ci klienci im nieprzyjemne maile pisali itd itd. Takie wypowiedzi nie są zbyt profesjonalne.
Wracając do tematu, to najprawdopodobniej bardzo chętnie pozbędę się tego jedwabiu na wymiankach, może ktoś się skusi![]()
ALe koniecznie zdjecia nam pierw pokaz jak dojdzie, ok?![]()
Marcel 3 lata
często w wątkach pojawiają się narzekania na sklep nati, na obsługę na to i tamto
ale jakoś co limit to więcej osób czatuje przy kompie![]()
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
nie takie cuda za nati można dostaćale do czasu (czyli przez pierwsze 48h) stad potem lymity na bazarku za grosze..
Ostatnio edytowane przez demona ; 17-01-2012 o 23:06
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala