te dmuchawce i elfy które były wcześniej (len, jedwab) nosiły bardzo dobrze, tylko podobno koszmarnie gniotące się były :/
te dmuchawce i elfy które były wcześniej (len, jedwab) nosiły bardzo dobrze, tylko podobno koszmarnie gniotące się były :/
2 + 7 (2005-2018)
No jezeli to dodruk, to szkoda, ze nie pokombinowali z kolorami, bo naprawde dla tak ladnego wzoru dac taki maly kontrastA farbowanie to dodatkowe koszty... Trzeba sie porzadnie zastanowic..
Marcel 3 lata
Tym bardziej, że farbki trzeba samemu sprowadzić zza granicy, bo w Polsce nie są dostępne.
Albo poprosic Ole o wykonanie roboty![]()
Marcel 3 lata
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Dziewczyny ale to ma być dodruk jedwab z lnem czy sam jedwab z bawełną? bo już się zgubiłam?
Bianka 04-09-2010
Iwona - mama Hugo (29 wrzesien 2010)
Doula
Doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
To już od Twoich prefenencji zalezy, ale z 6 zrobisz wszystko, a z 4 niewiele...![]()
nie noszą??? a ja wczoraj dostałam z bogo ważki zielono- różowe (wg mnie to nie róż tylko malina) ajjjjjj i co mam odsyłać?a szkod abo się ładnie w stosie komponują kolorem
jeśli treningowo to może dla mnie byś mogła?5 elfów np
na chrzciny bym miala 19 lutego
no to jak jest z tymi ważkami wkoncu???![]()
Coach dyplomowany SWPS
Doradca d/s noszenia dzieci w chustach Akademii Noszenia Dzieci
Certyfikowany Instruktor Masażu Shantala
coś internet dzisiaj wolny więc nie wiem czy się uda![]()
Bianka 04-09-2010
Zuzolcia Ważki lniane noszą bez problemu-chodziło o Ważki z jedwabiem,które bardzo cienkie były![]()
Miałam zielone jedwabne przez chwilę w ręku.
Ostatnio edytowane przez Aksamitka ; 13-01-2012 o 14:55
Z moim kazdorazowym wymogiem wpisywania adresu przy zamawianiu nie mam szans upolowac. No i dobrze, bo akurat bede w domu o tej godzinie to jeszcze co by mnie nakusilo na zakup...
Corcia 09.07.2006 i Syneczek 30.06.2008