Piękne! Ja tez ich nie widziałam, tylko te paskudne różowe. A może to lepiej, że nie widziałam...
Piękne! Ja tez ich nie widziałam, tylko te paskudne różowe. A może to lepiej, że nie widziałam...
Co dwa lata przewrót świata
my - lipiec 2006, Zosia - luty 2008, Joasia - styczeń 2010, Aleksandra-Salamandra - marzec 2012, Synek-Krztynek Antoś - marzec 2014
"Hodowla młodych hobbitów wymaga wielkiej ilości paszy" J.R.R.T.
oj, śliczne![]()
Miłosz-11.05.2010
dziewczyny?tak teraz myślę,czy ja tę kółkową dobrze mam założoną?ja wiem ja wiem żem chustopróchno niemal,ale kółkowa to moja jest druga
![]()
ech
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Twoje jaskółeczki piękne są, ja niedawno odkryłam na all![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
prze piekne
ladniejsze niz wszystkie didki girasole
i w ogole
taką mogła bym miec ale wiązankę....
zakochałam się![]()
tu chustatam chusta
Hihi, a ja mam dluga! Ona wyszla razem z jaskolkami kremowo-czerwonymi, pamietam, ze u nas wszyscy sie nimi zachwycali, a ja tylko zobaczylam, ze jeszcze sa blekitno-fioletowe(tak mi sie wydawalo na moim monitorze - post 10) http://chusty.info/forum/showthread.php?t=52758 i kliknelam. Dopiero dzisiaj do mnie dotarla i malo nie padlam z zachwytu! Jest to zdecydowanie NAJPIEKNIEJSZA chusta jaka w zyciu widzialam!
A. 02.2010, T. 06.2012
Dobrze, że ja już kończę noszenie i i tak mnie nie stać na kolejną chustę - bo śliczne są i pewnie bym strasznie chorowała.
to ja tez kliknelam jak zobaczylam "na sklepie", tyle ze lniane szaro -czerwone. zobacze je za pare dni....
no tak, tyle ze turkus to raczej bardziej moj kolor niz czerwien, ale zobaczymy, najwyzej bedzie dobra karta przetargowa na wymianke
albo na te turkusy szare, albo na szare jedwabne, o ile znajdzie sie ktos chetny oczywiscie....bo ze te jaskolki chce zatrzymac, to na razie pewne![]()
gratulejszyn![]()
Cuuudnee, do oczu Wam pasują
A 2008, H 2009, M 2012, I 2014, M 2021