Mi sie ten kolor bardzo podoba, ale mi się podoba każda zieleń, więc pewnie nie jestem obiektywna. Ja czekam na swoja, zobaczę wtedy jak na żywo wygląda![]()
Mi sie ten kolor bardzo podoba, ale mi się podoba każda zieleń, więc pewnie nie jestem obiektywna. Ja czekam na swoja, zobaczę wtedy jak na żywo wygląda![]()
Tu porównanie z innymi zieleniami
http://www.thebabywearer.com/forum/s...Gemelli!/page2
560 gram,cienizna co?
Nooo, szczególnie przy ponad 5m;/
Nie kupiłam, choć kolor mnie korcił. Nie lubie pokrzywy, mam uczylenie po lodenie (wazył 530g jakby ktos pytał) - kupowałam go 6 czy 7 razy bo piękny był, ale cienizny nie mogłam zdzierzyc;/
przyszedlcienki jest, na mojej wadze kuchennej 5tka 535g ale kolor dla mnie super! fajnie sie mieni i na szczescie strona prawa to jasniejsza. od reki wrzucilam moja 18,5 kg core na plecy i jestem wniebowzieta. bedzie jak znalazl na lato dla mojej malej blizniaczki
![]()
a możesz porównac do czegoś? np. lodena?
K. 2009M. 2012
Sroka, zlituj się![]()
pod wpływem impulsu kupiłam jako inwestycję, dzis przyszlo, spodobal mi sie kolor i faktura więc zarzucilam 14 kg Gosie na plecy i tez jestem wniebowzięta; taka cienka chusta a tak dobrze trzyma i jaki uroczy mały węzełek powstaje... mmm... pięknie się dociągaCo prawda krótko miałam Gosię zawiązaną na plecach (ok. 15 minut) ale nic sie nie wrzynało, nie czułam wagi, nic sie nie poluzowało. Ekstra!
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
zdjęcia dziewczyny!
nie mogę się doczekać swojego.
na tbw też dziewczyna pisała, że nosi bombowo mimo, że cienizna.
ależ jestem tych panienek z błota ciekawa![]()
złotowłosa i trzy misie
<3 <3 <3
zdjecie mam w aparacie, ale kabelka nie moge znalezc wiec musze grzecznie poczekac (i wy tez) do wieczora co by szanowny mąż poszukał kabla.
A co do koloru to to żadne błoto tylko piękna SZAŁWIA!
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
nie mialam nigdy lodena, wiec nie porownam. mialam gekony z ramie i do nich bez porowniania! gekony sprzedalam od razu bo byly cienkie i wrzynajace a nino jest cienkie ale takie "solidne" w dociagnieciu
nie mam najlepszych, bo jestem sama w domu i tyle co w lazience pred lustrem
![]()
Ufff!To jakieś optymistyczne informacje, już się martwiłam, że powieszę sobie tą szmatkę zamiast zasłon, bo 12kg mojego szczęścia nie uniesie. I będę patrzeć na zielony kolor dla uspokojeniaA tu jednak jest nadzieja, już się doczekać nie mogę, bo kolor podoba mi się bardzo
![]()