No nie spodziewałam się jakiejś wysokiej jakości, wiadomo. Ale, że bez atestów, to nie wiedziałam..
Wychodzi na to, że wszystko, co jest chińskiego pochodzenia i dla dzieci, trzeba najpierw samemu zbadać i zgłębić temat.![]()
No nie spodziewałam się jakiejś wysokiej jakości, wiadomo. Ale, że bez atestów, to nie wiedziałam..
Wychodzi na to, że wszystko, co jest chińskiego pochodzenia i dla dzieci, trzeba najpierw samemu zbadać i zgłębić temat.![]()
A ja tam chinki lubię, i mnie nigdy nie zawiodłyZresztą w stosownym wątku jest więcej opinii o chinkach, i wielu osobom one podchodzą. Oczywiście moim zdaniem nic nie zstąpi dobrej formowanki i flipa, ale szczerze nie kupiłam nigdy kieszonki innej firmy niż 'chinkowe' bo nie widziałam takiej potrzeby. Wytrzymują mi prania w 90 stopniach i nie przemakają, a tego oczekuję od pieluszki wielorazowej.
edit: miałam z 3 fajnie mi mamo, a resztę z shine baby czy jakoś tak.
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
dla mnie natomiast jest bardzo duża różnica pomiedzy chinką a firmową pieluszką, moge to prównac do różnicy pomiędzy maluchem a mercedesem, takie jest moje zdanie
Tak z ciekawosci napisalam do firmy pupus i Pani odpisala mi ze pieluszki sa szyte w chinach ale tkaniny zostały przebadane przez laboratorium SGS i pieluszki mają pozytywną rekomendację instytutu matki i dziecka - to tak odnosnie moich przemyslen z wczesniejszego postu. napisalam rowniez do firmy ktora sprzeaje pieluszki fajnie mi mamo i pieluszki rowniez byly przebadane przez lab. SGS.
Ostatnio edytowane przez ata00 ; 04-07-2013 o 13:05
no, akurat tę - jak wiadomo - otrzymuje się za konkretną opłatą, a nie za jakość
http://www.zdrowie.annet.pl/zdrowie/...amy-143-2.html
ata00 lepiej kup jakieś uzywane firmówki na bazaraku, niż te z allegro, za takie same pieniadze albo jeszcze taniej na bazarku