Pokaż wyniki od 1 do 20 z 80

Wątek: Konkurs na projekt chusty

Mieszany widok

Chustofanka

Domyślnie

jedyny jaki bym brała pod uwagę do zakupu to brzozy, jeśli by jakoś fajnie były zrobione/utkane. Mam pól chaty w obiciówce w takim materiale w korę brzóz, świetnie się to prezentuje A tak to jeszcze ewentualnie śnieżynki do mnie przemawiają. I tyle. Nie matwo mie zaskoczyć i oczarować

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Kilka wzorów mi się spodobalo. Sporo ostatnio wyszło - zegary, nuty, ręce więc są jakby powtórzeniem tego co ostatnio już utkano.

Firespiral ostatnio utkały brzozy
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n..._1953534_o.jpg

i nie bardzo umiem sobie wyobrazić moją córę z kłoda na plecach ale brzoza per se bardzo ojczyźniano mi się kojarzy.
    Macki bardzp fajne i mam nadzieję że Cthulhu wyjdzie jako wzór - koniecznie kupię <3
    Moje wzory jakos się nie wyróżniają ale ja juz swoje 5 minut miałam

Chustomanka Awatar giovanka
    Miejscowość
    Poznań i okolice

Domyślnie

No to teraz trudny wybór Typów mam parę. Motywy etniczne wyszły fajnie, małpiszonki są po prostu sympatyczne i widać w nich serce, ładnie się prezentuje plaster miodu. No dobra, wieele mi się podoba, ale nie żebym się dała zabić za nie Generalnie jakoś tak mnie ciągnie do tych wzorów, w których jest serce i pomyślunek

W zasadzie konkurs mówi o wymarzonej chuście, więc w sumie i tak chciałabym nosić w tym co sama wykminiłam, no ale zagłosować trzaby na czyjąś krwawicę
    Tymek - maj 2011, Maksiu - styczeń 2013, Beniu - październik 2015, Marianka - sierpień 2017

Chustoguru Awatar samuela

Domyślnie

Mi się podobają śnieżynki, marzę o takiej chuście, a didkowe są wełniane, więc nie dla mnie, a i kolor tych czerwonych taki nie do końca.

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

Na kolana mnie powalił jeden projekt - inny niż wszystkie. Dopracowany, ale nie wiem czy na chustę... jest przepiękny.
    No właśnie amst czy zębatki z zegarami, busolami to Twoje projekty?? Bo już chciałam pisać, że ktoś się inspirował Twoim pomysłem.

Chustoholiczka Awatar Marciula
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

kurcze, jest kilka na serio ładnych, ciężko się zdecydować...

Chustofanka Awatar elinn
    Miejscowość
    podwarszawska prowincja

Domyślnie

Przejrzałam wszystkie jeszcze raz i chyba zdecyduję się na śnieżynki. Tylko które? Oj nie jest łatwo wybrać spośród tylu wersji

Chustoholiczka Awatar amst
    Miejscowość
    Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madzi Zobacz posta
    Na kolana mnie powalił jeden projekt - inny niż wszystkie. Dopracowany, ale nie wiem czy na chustę... jest przepiękny.
    No właśnie amst czy zębatki z zegarami, busolami to Twoje projekty?? Bo już chciałam pisać, że ktoś się inspirował Twoim pomysłem.

Nie nie moje moje są inne - też zauważyłam ale wierzę że pomysł zbyt bliski do tego co juz jest

Uprawnienia umieszczania postów