Cytat Zamieszczone przez picikola
Dajcie spokój dziewczyny, przypomnijcie sobie wątek z TBW jak "firmówki" bywają zawiązane.
Widać że ktoś włożył swoją pracę w wyprodukowanie takiej chusty, zgłębił wiązania itd. Jak są fotki z trzeciego świata z zamotanymi dzieciakami ale w dziwnych zwisach to się zachwycacie, a jak ktoś w Polsce sam zrobi chustę i zawiąże trochę gorzej to wyśmiewacie.
No dziewuszki więcej miłości i tolerancji na wiosnę
mnie to przeraza. i wcale nie z braku milosci.

dla mnie roznica miedzy noszeniem w krajach trzeciego swiata a chustami sprzedawanymi na allegro zawiazanymi w ten sposob jest taka:

w krajach trzeciego swiata ktos zawiazal chuste spontanicznie - potrzebowal rak do pracy, szukania czystej wody opieki nad pozostalymi dziecmi

tu ktos sprzedaje cos wprowadzjac kupujacego w blad. to oszustwo moim zdaniem - sprzedawanie chusty z instrukcja i pomoc w doborze wiazania jesli samemu tak sie chuste mota. to tak jakbym podjela sie bycia trenerem hokeja nie majac o tym pojecia

ale to moja skromna opinia

szkoda mi zwyczajnie dzieci ktore beda noszone np tak: http://allegro.pl/item590882649_chusta_ ... ukcji.html

mi np nie chodzi o wysmiewanie sie z kogos - tylko o to ze jakies dziecko dzieki tej aukcji bedzie tak wlasnie wisialo

smutne to tylko
i tyle