Pokaż wyniki od 1 do 20 z 128

Wątek: jak długo może trwać odpieluchowywanie? / dziś się załamałam post 47

Mieszany widok

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Ha, my mamy trzy zmiany gumowanego przescieradla, ale wszystko ma swoje granice
    Choc wydaje mi sie, ze juz jakby lepsza kontrola, po prostu musze pilnowac, zeby sie wysikal przed snem, to nam wydatnie zwieksza szanse suchosci. No i nie picie za duzo wieczorem. Daniel jest w takim wieku, gdzie moge do jego rozumu przemowic, gdzie Obinna jeszcze na etapie "nie bo nie" i chyba bym musiala mu te siuski na sile wycisnac, jak odmawia (a dwie minuty pozniej leje po nogach i wyje ze siusiu leci, dziad jeden).
    Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014

Chustodinozaur Awatar Anyczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yvona Zobacz posta
    Daniel jest w takim wieku, gdzie moge do jego rozumu przemowic, gdzie Obinna jeszcze na etapie "nie bo nie" i chyba bym musiala mu te siuski na sile wycisnac, jak odmawia (a dwie minuty pozniej leje po nogach i wyje ze siusiu leci, dziad jeden).
    Hehe Jadzia, jak się zsika w nocy, budzi się i woła rozpaczliwie: mamo, mokro się zrobiło!

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Ha, moj spi w mokrym do rana. Czasami nawet zdazy przeschnac i mi wpiera, ze nic nie zrobil, cfaniak

Chyba mu zaloze majciochy pieluchowe, zanim go zaniose do lozka
    Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014

Uprawnienia umieszczania postów