Pokaż wyniki od 1 do 20 z 128

Wątek: jak długo może trwać odpieluchowywanie? / dziś się załamałam post 47

Mieszany widok

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Patrycja89, wełniane gacie lub duuuze otulacze PUL wchodzą w grę. Największy, jaki mam, to Blueberry. Niezawodny.

Chustopróchno Awatar marjen

Domyślnie

moja córka odpieluchowała się prawie nagle, miała wtedy więcej niż trzy lata. wcześniej było tak że KONIECZNIE chciała nosić pieluszki. "bo ja jestem jeszcze małą dziewczynką więc ja noszę pieluszki, a nie majtki". pamiętam, że się martwiłam ale za radą mądrzejszych postanowiłam poczekać aż przyjdzie jej czas. no i przyszedł, choć zapewne wiele osób powiedziałoby że za późno
    Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20

Chustoholiczka Awatar eesti
    Miejscowość
    Estonia/wcześniej Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marjen Zobacz posta
    moja córka odpieluchowała się prawie nagle, miała wtedy więcej niż trzy lata. wcześniej było tak że KONIECZNIE chciała nosić pieluszki. "bo ja jestem jeszcze małą dziewczynką więc ja noszę pieluszki, a nie majtki". pamiętam, że się martwiłam ale za radą mądrzejszych postanowiłam poczekać aż przyjdzie jej czas. no i przyszedł, choć zapewne wiele osób powiedziałoby że za późno
    Mój starszak też nagle. Po prostu co kilka miesięcy ściągałam mu pieluchę i obserwowałam, czy jest już gotowy na odpieluchowanie, czy rozumie o co chodzi. Pewnego dnia, gdy miał 2,7l ściągnęłam mu pieluchę i tak już zostało. Nigdy więcej nie założyłam mu pieluszki, a on praktycznie nie miał wpadek. Bardzo bym chciała tak samo zrobić z młodszym synem, że jak już ściągnę, to na stałe (na noc i na wyjścia też). Tylko on ma problemy z zaparciami, więc ciężko jest, bo on sam chce mieć na sobie pieluchę.
    Igor 27.09.2009
    Eryk 17.03.2012
    Adam 24.04.2015
    Nika 02.02.2018
    Kuba 31.12.2019
    Kaja 21.09.2021

Uprawnienia umieszczania postów