Patrycja89, wełniane gacie lub duuuze otulacze PUL wchodzą w grę. Największy, jaki mam, to Blueberry. Niezawodny.
Patrycja89, wełniane gacie lub duuuze otulacze PUL wchodzą w grę. Największy, jaki mam, to Blueberry. Niezawodny.
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
moja córka odpieluchowała się prawie nagle, miała wtedy więcej niż trzy lata. wcześniej było tak że KONIECZNIE chciała nosić pieluszki. "bo ja jestem jeszcze małą dziewczynką więc ja noszę pieluszki, a nie majtki". pamiętam, że się martwiłam ale za radą mądrzejszych postanowiłam poczekać aż przyjdzie jej czas. no i przyszedł, choć zapewne wiele osób powiedziałoby że za późno![]()
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
Mój starszak też nagle. Po prostu co kilka miesięcy ściągałam mu pieluchę i obserwowałam, czy jest już gotowy na odpieluchowanie, czy rozumie o co chodzi. Pewnego dnia, gdy miał 2,7l ściągnęłam mu pieluchę i tak już zostało. Nigdy więcej nie założyłam mu pieluszki, a on praktycznie nie miał wpadek. Bardzo bym chciała tak samo zrobić z młodszym synem, że jak już ściągnę, to na stałe (na noc i na wyjścia też). Tylko on ma problemy z zaparciami, więc ciężko jest, bo on sam chce mieć na sobie pieluchę.
Igor 27.09.2009
Eryk 17.03.2012
Adam 24.04.2015
Nika 02.02.2018
Kuba 31.12.2019
Kaja 21.09.2021