Pokaż wyniki od 1 do 20 z 47

Wątek: mam zakaz noszenia

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Padthai
    Miejscowość
    Wrocław, Kłodzko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wlaszczka Zobacz posta
    Rozumiem, że to prowokacja. Ja nie chcę tutaj jadki...
    Zaśpiewamy tylko: Niieeeeeeeeeeechce mi sięęęęę iśśśśśćććć chce na oooooooooooooooooopppppppppppka.
    dlaczego prowokacja????
    uwazam, ze to ciekawe i zastanawiajce - napisalas, ze "odebrala chec chodzenia" - chcialam sie dowiedziec, jak to wygladalo i w jakim wieku bylo dziecko
    to ppoprostu ciekawosc doradcza i zdumienie
    Tomek (III.07) Asia (X.09)

Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule® Dresden
    http://fotelik.blox.pl/html

mru
    Guest

Domyślnie

Też pierwsze słyszę. Ani pieluchy wielo, ani chusta (ekstremalnie dość, bo wózka niet) nie spowodowały opóźnień w rozwoju ruchowym. Mój syn miał 9 miesięcy, kiedy zaczął chodzić. Ma 2,5 roku i jasne, sporo go noszę na rękach po drodze, ale nie jestem wyjątkiem. no i nadal nie mamy żadnych pojazdów typu wózek. Sorki za ot.

Chustomanka Awatar Wlaszczka
    Miejscowość
    Trójmiasto

Domyślnie

Dziewczyny, naprawdę nie słyszałyście o dzieciach które zamiast chodzić wolą być noszone, wożone wózkiem?

Mój ponieważ nam było wygodniej był noszony. np do domu na IV p. Skończyło się tym, że jako 2 latek mało chodził, nie lubił. A jak jeszcze dołączył bunt 2 latka to potrafił siadać na chodniku płakać lub śpiewać pod nosem piosenkę przeze mnie zacytowaną.

Zaznaczam, że winna byłam ja, a narzędziem była chusta, żeby mnie było, że chusta bbbe ...

Uprawnienia umieszczania postów