Pokaż wyniki od 1 do 20 z 27

Wątek: Nosidełko egronomiczne nie dla 2 miesięczniaka?

Mieszany widok

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agatkan Zobacz posta
    jak przełożysz z tyłu to o ile mi wiadomo jest w porzadku...
    dla Noszącego - zawsze pozostanie niesymetryczne.

Chustoholiczka
    Miejscowość
    KRAKÓW okolice

Domyślnie

czyli jak zwykle klu problemu w poprawnym motaniu

Chustoholiczka
    Miejscowość
    KRAKÓW okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mi. Zobacz posta
    dla Noszącego - zawsze pozostanie niesymetryczne.
    Ale Noszący może pocierpieć A takie maleństwo leciutkie jest
    edit. Nie może boleć! Sformułowanie pocierpieć miało być tu odczytane z przymrużoniem oka
    Ostatnio edytowane przez agatkan ; 24-06-2013 o 10:44

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

Ale Noszący może pocierpieć A takie maleństwo leciutkie jest
    nie może! noszenie ma pomagać kręgoslupowi! jeśli noszącego coś boli w trakcie, uwiera, boli wieczorem po całym dniu- trzeba szukać innych rozwiązań! dlatego chusta jest najbardziej uniwersalna, jak nie mozesz na boku, nosisz z przodu albo z tylu, nie możesz 2x noszisz kangura, nei mozesz miec wiązania na brzuchu bo cc- nosisz tak żeby nie uwierało blizny...
    NIE może boleć, ma być przyjemnością

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chustoholiczka
    Miejscowość
    KRAKÓW okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez morepig Zobacz posta
    nie może! noszenie ma pomagać kręgoslupowi! jeśli noszącego coś boli w trakcie, uwiera, boli wieczorem po całym dniu- trzeba szukać innych rozwiązań! dlatego chusta jest najbardziej uniwersalna, jak nie mozesz na boku, nosisz z przodu albo z tylu, nie możesz 2x noszisz kangura, nei mozesz miec wiązania na brzuchu bo cc- nosisz tak żeby nie uwierało blizny...
    NIE może boleć, ma być przyjemnością
    Ja nigdzie nie napisałam, że ma boleć! Swojej córy już nie noszę długo w kółkach, bo faktycznie jest niewygodnie, ale tak do pół roku bez problemu, bez odczuwalnego dyskomfortu.

Zgadzam sie najfajniej na plecach, ale wydaje mi się, że jest mnóstwo dobrych rozwiązań i jedynym słusznym nie jest tylko plecak prosty.

Może rozwiązaniem, będzię jakich chustoMT, my miałyśmy didytai i fajnie się w zimie sprawdzało, tam jest duża regulacja na panelu dla maluszków, hoptai chyba też tak ma

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

Ja nigdzie nie napisałam, że ma boleć! Swojej córy już nie noszę długo w kółkach, bo faktycznie jest niewygodnie, ale tak do pół roku bez problemu, bez odczuwalnego dyskomfortu.

Zgadzam sie najfajniej na plecach, ale wydaje mi się, że jest mnóstwo dobrych rozwiązań i jedynym słusznym nie jest tylko plecak prosty.

Może rozwiązaniem, będzię jakich chustoMT, my miałyśmy didytai i fajnie się w zimie sprawdzało, tam jest duża regulacja na panelu dla maluszków, hoptai chyba też tak ma
    napisałaś chustonówce że noszący może pocierpieć. Nie może a ona ma sobie zakodować że ma nie cierpieć przy noszeniu. I wszyscy inni, którzy trafią na ten watek z gugla też.
    a pytanie było o nosidło, ilustracje miały przedstawić że wszystko się da i zawiązać, i schrzanić. Więc klu, jak zawsze, jest prawidłowe zakładanie/wiązanie

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chustoholiczka
    Miejscowość
    KRAKÓW okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez morepig Zobacz posta
    napisałaś chustonówce że noszący może pocierpieć. Nie może a ona ma sobie zakodować że ma nie cierpieć przy noszeniu. I wszyscy inni, którzy trafią na ten watek z gugla też.
    a pytanie było o nosidło, ilustracje miały przedstawić że wszystko się da i zawiązać, i schrzanić. Więc klu, jak zawsze, jest prawidłowe zakładanie/wiązanie
    ok. już edytuje... i sama wyrzej też napisałam że klu tkwi w poprawnym motaniu

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

znam stanowisko szkoly polskiej. JA (powtarzam ja) bym wybrala w takiej sytuacji bondolino (marsupi tez ma dobre opinie, ale nie uzywalam, wiec nie moge polecac ). nosilismy w bondolino W zanim zaczal siadac - dokladniej moj niechustowy maz - na spacery niezbyt dlugie, na szybkie uspienie w domu. dobrze zalozone bondolino daje podparcie, ze wzgledu na regulacje panela nie robi 'rozjechanej zaby' z nog - co widac na zdjeciu wklejonym przez morepig.

kolkowa, powtarzam do znudzenia, wbrem pozorom latwa nie jest (ja sie do tej pory dogaduja z nia, hmmm, powiedzmy srednio...).
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Uprawnienia umieszczania postów