Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: Hej!

Chustonówka Awatar Hania

Domyślnie Hej!

Witam wszystkich! Trafiłam na to forum przypadkiem, w poszukiwaniu informacji nt.nosideł dla małych niemowlaków . Jestem mamą ponad 4-letniej Milenki i dość świeżo upieczoną mamą Ani (ur.23.maja) - nosidło będzie nam potrzebne dla Ani na wakacyjny wyjazd we wrześniu - będzie miała wtedy ukończone 3 m-ce. Z Milenką miałam chustową przygodę, ale okazuje się, że takie motanie się w chuście nie jest kompletnie dla mnie, tak że usilnie staram się wybrać odpowiednie nosidło dla małej Ani .

Chustofanka Awatar kitten27
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

witaj!

Chusteryczka Awatar nautika
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Witaj, to nosidła dla swojej córy na wakacje na pewno nie znajdziesz. Przykro mi, ale w nosidle można nosić dziecko, które samodzielnie potrafi usiąść. Pisanie przez producenta na nosidle, że jest dla dzieci od urodzenia, od 3 miesiąca lub dodawanie specjalnych wkładek dla noworodków jest błędem. Za wczesne noszenie w nosidle może przyczynić się do powstawania wad postawy u dzieci.
    Także na razie będzie się musiała pogodzić z chustą Ale to wcale nie jest takie trudne. Poczytaj, spróbuj powiązać, wrzuć Wasze foty w chuście, z pewnością wiele dziewczyn Ci pomoże. A może miałaś złą chustę? nową nie złamaną lub źle wiązanie dobrałaś? Zawsze można się też spotkać z doradcą chustowym.
    Przygoda z chustą jest dla każdego!
    Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
    Kacper 2016 - Paskud
    Maksymilina 2019 - Gustlik

Chustomanka Awatar habibti
    Miejscowość
    Warszawa Bielany

Domyślnie

Hej

a napiszesz skąd jesteś?

Chustomanka
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Hej. Witaj na forum. A przygoda z chustą wciąga, tylko daj sobie i córci trochę czasu. Nautika ma rację

Chusteryczka Awatar owieczka33
    Miejscowość
    Warszawa BMW ;)

Domyślnie

Dziewczyny maja rację- poszukaj dobrego doradcy, umów się na induywidualna konsultaję, a okaże się, że motanie nie jest takie trudne.
    Uszka do góry i czekam na foty z wakacji Ciebie zamotanej w chuste.

Chustonówka Awatar Hania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez habibti Zobacz posta
    Hej

a napiszesz skąd jesteś?
    Z Kościana niedaleko Poznania

Chustoholiczka Awatar martaj
    Miejscowość
    POZ

Domyślnie

a zatem witam z Poznania doradców Ci u nas pod dostatkiem
    Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)

Chustonoszka Awatar arathlo

Domyślnie

Ja się także nie polubiłam z moją pierwszą chustą przy pierwszym dziecku!!! Ale okazuje się, że to kwestia chusty i umiejętności !!! I dojrzenia może do tego też
    Ja przeszłam przez tkaną, mei tai, poucha i elastyka i tak naprawdę dopiero elastyk (miły, wygodny, łatwo się wiążący) mnie przekonał No i trzecie dziecko - czasem jest po prostu wygodniej bez wózka z taką ekipą Szczególnie przy mniejszej różnicy wieku, gdy starsze używa jeszcze czasem wózka - lżej jednak malucha dać w chustę, niż starszego kloca targać
    I wracam do tkanej, ale zupełnie innej, niż ta pierwsza, mam nadzieję, że na dniach do mnie dotrze
    Nie jestem fanatyczką (może jeszcze? ) ale nie ma tygodnia od 2ms, żebym się parę razy nie omotała

Chustomanka Awatar dzieckoziemi
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

Hej, też uważam, że to kwestia wprawy i dobrej chusty. Powodzenia w poszukiwaniu!
    "Szczęście to takie NIC, które może być WSZYSTKIM."

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie

witaj Haniu

Uprawnienia umieszczania postów