witaj!![]()
Witaj, to nosidła dla swojej córy na wakacje na pewno nie znajdziesz. Przykro mi, ale w nosidle można nosić dziecko, które samodzielnie potrafi usiąść. Pisanie przez producenta na nosidle, że jest dla dzieci od urodzenia, od 3 miesiąca lub dodawanie specjalnych wkładek dla noworodków jest błędem. Za wczesne noszenie w nosidle może przyczynić się do powstawania wad postawy u dzieci.
Także na razie będzie się musiała pogodzić z chustąAle to wcale nie jest takie trudne. Poczytaj, spróbuj powiązać, wrzuć Wasze foty w chuście, z pewnością wiele dziewczyn Ci pomoże. A może miałaś złą chustę? nową nie złamaną lub źle wiązanie dobrałaś? Zawsze można się też spotkać z doradcą chustowym.
Przygoda z chustą jest dla każdego!
Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
Kacper 2016 - Paskud
Maksymilina 2019 - Gustlik
Hej. Witaj na forum. A przygoda z chustą wciąga, tylko daj sobie i córci trochę czasu. Nautika ma rację![]()
Dziewczyny maja rację- poszukaj dobrego doradcy, umów się na induywidualna konsultaję, a okaże się, że motanie nie jest takie trudne.
Uszka do góry i czekam na foty z wakacji Ciebie zamotanej w chuste.![]()
a zatem witam z Poznaniadoradców Ci u nas pod dostatkiem
![]()
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
Ja się także nie polubiłam z moją pierwszą chustą przy pierwszym dziecku!!! Ale okazuje się, że to kwestia chusty i umiejętności !!! I dojrzenia może do tego też
Ja przeszłam przez tkaną, mei tai, poucha i elastyka i tak naprawdę dopiero elastyk (miły, wygodny, łatwo się wiążący) mnie przekonałNo i trzecie dziecko - czasem jest po prostu wygodniej bez wózka z taką ekipą
Szczególnie przy mniejszej różnicy wieku, gdy starsze używa jeszcze czasem wózka - lżej jednak malucha dać w chustę, niż starszego kloca targać
I wracam do tkanej, ale zupełnie innej, niż ta pierwsza, mam nadzieję, że na dniach do mnie dotrze
Nie jestem fanatyczką (może jeszcze?) ale nie ma tygodnia od 2ms, żebym się parę razy nie omotała
![]()
Hej, też uważam, że to kwestia wprawy i dobrej chusty. Powodzenia w poszukiwaniu!
"Szczęście to takie NIC, które może być WSZYSTKIM."
![]()