Pokaż wyniki od 1 do 20 z 44

Wątek: Noszenie przez dredomamy :) Mamy dredy.

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar samasia
    Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Na paradach rownosci i wszystkich spotkaniach w sprawie zwiazkow partnerskich jest zawsze taka pani z siwymi dredami i malym pieskiem. Jak ona czadersko wyglada!!! D im człowiek starszy, tym dredy lepiej wygladaja. A jesli chodzi o cienkie wlosy, to ja mam cienkie... i dredy tez cienkie. I trochę lyse placki po bokach, ale inne dredy je przykrywaja :>

http://www.miloscniewyklucza.pl/pics/orat2.jpg - o, tu jest ta pani

EDIT: Ja mam dredy od... 2006 roku chyba. Czego one nie przeszły! Dzielenie (bo zrobili mi 49, a ja chciałam co najmniej 80! Twierdzili, że za cienkie włosy - bzdura, teraz mam chyba ponad 80, cieniutkie, ale właśnie takie chciałam), zagęszczanie i przedłużanie sztucznymi, farbowanie końcówek, samodzielne (nieudane ) robienie grzywki, poprawianie tej grzywki Nie dbam o nie niestety, ale pozbyć się nie zamierzam.
    Ostatnio edytowane przez samasia ; 04-02-2014 o 08:51

Chustopróchno Awatar Soul
    Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samasia Zobacz posta
    zrobili mi 49, a ja chciałam co najmniej 80! Twierdzili, że za cienkie włosy - bzdura, teraz mam chyba ponad 80, cieniutkie, ale właśnie takie chciałam
    samasia, jej, koniecznie się pokaż, jakiekolwiek zdjęcie! Ja miałam 40 grubych, a baardzo chciałam cieniutkie..
    Mikołaj 2007, Ignaś 2010, Jasiulek 2015, Mieszko 2018

Chustomanka Awatar Bastet
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Jaki fajny wątek . Ja z Uroczego jestem . Dreadlocki na łbie od ponad 3 lat . Jak znajdę jakieś archiwalne foty swoje to wrzucę

mój blog - http://bastetlady.blogspot.com/

"Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili" – Sokrates.

Chustomanka Awatar kiwka
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samasia Zobacz posta
    Na paradach rownosci i wszystkich spotkaniach w sprawie zwiazkow partnerskich jest zawsze taka pani z siwymi dredami i malym pieskiem. Jak ona czadersko wyglada!!! D im człowiek starszy, tym dredy lepiej wygladaja. A jesli chodzi o cienkie wlosy, to ja mam cienkie... i dredy tez cienkie.
    pani rzeczywiście super wyglada
    to dziwne że miałaś cienkie i masz cienkie. ja jak zrobiłam swoje prawie 3 lata temu to wyszło ich 61 (a wlosy mam naprawdę gęste) i były dość cienkie. teraz po tym czasie dojrzały i zbiły się bardziej przez co niektóre wyglądaja jakby były zdecydowanie grubsze. postaram się skompletować fotki do porównań jak będę w domu.
    kumpelka w pracy ma chyba już 10-letnie dredy za pas sięgające (30 sztuk) z cienkich wlosów - niektóre teraz wyglądaja jak cygara
    Moje M&M'sy: Maciek (10.08.2007) i Michaś (16.03.2010)

W Poznaniu też nosimy: Poznań "W chuście"

Chustomanka Awatar Bastet
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Nasze aktualne sprzed 2 tygodni . Młody sam na nogach kica, ale mu się czasem na sentymenty zbiera jak gdzieś chustę w domu znajdzie . Rozkłada ją na kanapie, kładzie się w środku i każe się wiązać . Warto było dla takich chwil .

mój blog - http://bastetlady.blogspot.com/

"Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język po to, abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili" – Sokrates.

Chusteryczka Awatar melodi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Takie poranne Ja z moimi nic nie robię, rosną sobie. Jakiś czas temu podkusiło mnie na zgolenie boków, i je teraz z powrotem zapuszczam.
    '12 Norbi 86 > 66 kg !!!

'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'

Chustomanka Awatar len_a

Domyślnie

melodi

jakie radosne

Chusteryczka Awatar cynthia

Domyślnie

Melodi skąd masz drewniane koraliki? poszukuje, bo mam 4 (recykling torebki ) i chcę więcej

to zdjęcie 'wegańskiej chudziny' () boskie! śliczne
    Poznań w chuście zaprasza!!!

Chusteryczka Awatar melodi
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cynthia Zobacz posta
    Melodi skąd masz drewniane koraliki? poszukuje, bo mam 4 (recykling torebki ) i chcę więcej

to zdjęcie 'wegańskiej chudziny' () boskie! śliczne
    Ze sklepów z drewnianymi zabawkami i innymi drewnianymi rzeczami

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/...85165150_n.jpg
    Aaaa nowe, boskie
    '12 Norbi 86 > 66 kg !!!

'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'

Chustomanka Awatar len_a

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bastet Zobacz posta
    Młody sam na nogach kica, ale mu się czasem na sentymenty zbiera jak gdzieś chustę w domu znajdzie . Rozkłada ją na kanapie, kładzie się w środku i każe się wiązać . Warto było dla takich chwil .
    ale super

Uprawnienia umieszczania postów