Tak, w chuście kółkowej też podkładamy chustę pod dziecko i bardzo dobrze się trzyma. Także dzięki temu, że dziecko na biodrze pięknie się trzyma rodzica nóżkami.
Tak, w chuście kółkowej też podkładamy chustę pod dziecko i bardzo dobrze się trzyma. Także dzięki temu, że dziecko na biodrze pięknie się trzyma rodzica nóżkami.
Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl
Doskonale się trzymaDziecko jest mocno przybandażowane, jak w chuście tkanej.
Zosia 2013
Tymek 2016
Instagram, Facebook: Gender dla dzieci - książki, filmy, pomoce, Migamy do dzieci - grupa wsparcia
Miałam oczywiście na myśli, że takiej długiej![]()
Zosia 2013
Tymek 2016
Instagram, Facebook: Gender dla dzieci - książki, filmy, pomoce, Migamy do dzieci - grupa wsparcia
A, przyznam, że w końcu kupiłam sobie Storchenwiege z ramieniem prostym. Zakładkowe było dla mnie niewygodne, może przez odwróconą krawędź. Będę musiała jeszcze raz spróbować LL z nieodwróconą krawędzią, jak Zosia sama usiądzie. No i kółka są chyba dosyć małe, ale ten mój storcz ma większe i też nie umiem szybko i sprawnie ułożyć w nich chusty, więc chyba wina leży po mojej stronie.
Zosia 2013
Tymek 2016
ramię w LL to jeszcze jeszcze jest do przeżycia, choć - wg mnie bardzo utrudnia![]()
ALE małe kółka mało, że NIE pomagają, to jeszcze utrudniają.
jeśli z LL - to kółkowa uszyta przez kogoś.