Pokaż wyniki od 1 do 20 z 74

Wątek: Chusta kółkowa na biodrze - od kiedy?

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar samasia
    Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Hmm, ja raz wsadziłam "odwróconą" chustę w kółka i tak zostało. Teraz jestem na etapie pamiętania, żeby to przegięcie wylądowało na plecach. Chyba dobrze kombinuję?

Chusteryczka
    Miejscowość
    pomiędzy Łodzią a Warszawą

Domyślnie

o! to już wyższa szkoła jazdy
    Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl

Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Oj, to chyba coś muszę źle robić, bo mnie się przewlekanie za każdym razem wydaje trudniejsze

Chusteryczka
    Miejscowość
    pomiędzy Łodzią a Warszawą

Domyślnie

Wiesz, w zasadzie to świetnie podsumowałaś złotą zasadę w pracy Doradcy Noszenia: " nie myśl za rodzica, nie decyduj co jest dla niego łatwe a co trudne".
    Widzisz ja mam problemy z koordynacją i pewne ruchy musiałam i nadal muszę długo ćwiczyć.

Mnie łatwiej jest przełożyć od nowa przez kółka, więc wyszłam z założenia, że Ty też tak masz. A dla Ciebie utrzymanie krawędzi w przełożonych kółkach jest banalnie proste
    Ciągle uczę się od rodziców, z każdego spotkania, również wirtualnego coś wynoszę
    Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl

Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Na razie nie wiem, czy w ogóle wiążemy się poprawnie - możliwe, że po prostu nie dostrzegam tej trudności, bo kompletnie zignorowałam jakiś aspekt wiązania Powyjmuję chustę z kółek i potrenuję.

Chusteryczka Awatar cynthia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samasia Zobacz posta
    Na razie nie wiem, czy w ogóle wiążemy się poprawnie - możliwe, że po prostu nie dostrzegam tej trudności, bo kompletnie zignorowałam jakiś aspekt wiązania Powyjmuję chustę z kółek i potrenuję.
    niekoniecznie ja też nie zawsze wykładam z kółek chustę! a uczyła mnie Ania, więc jak wyżej napisała każdy ma inne 'predyspozycje" (?)- dla każdego coś innego może być trudne po prostu - tego też się nauczyłam ucząc
    Poznań w chuście zaprasza!!!

Chustonówka Awatar Maria Ewa
    Miejscowość
    Derby, Wielka Brytania

Domyślnie

Też się zastanawiam nad kółkową. Miałam okazję jedną wypróbować ale na angielskim chustozlocie, gdzie nie ważn jak, ważne, że nosi, stąd moje wątpliwości. Czy w kółkowej też podciagamy materiał między siebie a malucha I czy on później nie ucieka? Bo jednak np. w kieszonce albo siodełku z pętelką jest przyblokowany , a tutaj nic go nie trzyma... Czy może ma się trzymać siłą dociągniecia chusty I przybandazowania malucha do rodzica? Wybaczcie infantylne pytania ale jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić...

Uprawnienia umieszczania postów