Pokaż wyniki od 1 do 20 z 74

Wątek: Chusta kółkowa na biodrze - od kiedy?

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar samasia
    Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Czyli wynika z tego, że odwrócenie ma same zalety Jak się już teraz przyzwyczaimy, to pewnie tak zostanie.
    Rzeczywiście kółka są w LL małe, może kiedyś pokombinuję z nimi i tym ramieniem. Nie wiem, czy to wynika właśnie z rozmiaru kółek, ale krawędź zawsze mi się w nich po dociągnięciu gdzieś zagina.
    Dzięki za wszystkie rady, uspokoiłam się
    Basinda: Jest coś, o czym powinnam wiedzieć, jak będę przerabiać, żeby nie popsuć chusty?

Chusteryczka
    Miejscowość
    pomiędzy Łodzią a Warszawą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez samasia Zobacz posta
    Czyli wynika z tego, że odwrócenie ma same zalety Jak się już teraz przyzwyczaimy, to pewnie tak zostanie.
    Rzeczywiście kółka są w LL małe, może kiedyś pokombinuję z nimi i tym ramieniem. Nie wiem, czy to wynika właśnie z rozmiaru kółek, ale krawędź zawsze mi się w nich po dociągnięciu gdzieś zagina.
    Dzięki za wszystkie rady, uspokoiłam się
    Basinda: Jest coś, o czym powinnam wiedzieć, jak będę przerabiać, żeby nie popsuć chusty?
    Samasia, cieszę się, żę tak krótko i węzłowato wyciągnęłaś wnioski z naszej dyskusji Taka była moja intencja.
    Odwracanie ma tę trudność, że trzeba tej krawędzi przez chwilę pilnować. Ale to jak już wiesz jest kwestia przełożenia kilka razy przez kółka.
    Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl

Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Hmm, ja raz wsadziłam "odwróconą" chustę w kółka i tak zostało. Teraz jestem na etapie pamiętania, żeby to przegięcie wylądowało na plecach. Chyba dobrze kombinuję?

Chusteryczka
    Miejscowość

Domyślnie

o! to już wyższa szkoła jazdy

Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Oj, to chyba coś muszę źle robić, bo mnie się przewlekanie za każdym razem wydaje trudniejsze

Chusteryczka
    Miejscowość

Domyślnie

Wiesz, w zasadzie to świetnie podsumowałaś złotą zasadę w pracy Doradcy Noszenia: " nie myśl za rodzica, nie decyduj co jest dla niego łatwe a co trudne".
    Widzisz ja mam problemy z koordynacją i pewne ruchy musiałam i nadal muszę długo ćwiczyć.

Mnie łatwiej jest przełożyć od nowa przez kółka, więc wyszłam z założenia, że Ty też tak masz. A dla Ciebie utrzymanie krawędzi w przełożonych kółkach jest banalnie proste
    Ciągle uczę się od rodziców, z każdego spotkania, również wirtualnego coś wynoszę

Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Na razie nie wiem, czy w ogóle wiążemy się poprawnie - możliwe, że po prostu nie dostrzegam tej trudności, bo kompletnie zignorowałam jakiś aspekt wiązania Powyjmuję chustę z kółek i potrenuję.

Uprawnienia umieszczania postów