Pokaż wyniki od 1 do 20 z 74

Wątek: Chusta kółkowa na biodrze - od kiedy?

Mieszany widok

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Padthai.... ale to chyba jakaś stara sprawa jest... ja NAPRAWDĘ mam wrażenie, że bardzo często jest tak, że doradcy tu mówią jednym głosem, albo się uzupełniają. w ostateczności odpuszczają, jeśli ktoś zupełnie inaczej radzi.

i że nikt nie pisze "bez odwróconej szkodzi" tylko "polecam odwrócić" i dlaczego... albo "uczono mnie, że ułożenie..."

JA odczułam różnicę.
    TY nie. napiszmy o tym obie. rodzice - niedoradcy dowiedzą się, że jest różnie.

no i my na refreshach mamy często update "uczyłyśmy Was tak, ale można też tak" - dlatego wart też, IMO, patrzeć na daty rad doradczyń.

Chusteryczka
    Miejscowość
    pomiędzy Łodzią a Warszawą

Domyślnie

Mi, ja napisałam, "uważam, że szkodzi", bo tak mnie uczono w obydwu szkołach noszenia i na studiach. Widzę też dzieci na terapii, wiem jak ważne jest ułożenie miednicy. Często tu się na ten temat pisuje. Akurat w tym względzie nie ma wg. mojej wiedzy różnic między szkołami noszenia. Nawet jakiś rok temu na konferencji Trageschule w Dreźnie mieliśmy ten temat podczas przerwy i zgodziliśmy się ze sobą w całej rozciągłości.
    Ostatnio edytowane przez Anna Nogajska ; 26-06-2013 o 18:08 Powód: błąd ortograficzny
    Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl

Uprawnienia umieszczania postów