Jak w temacie. Zosia ma prawie trzy miesiące, ładnie trzyma główkę, chciałabym spróbować posadzić ją na próbę w kółkowej na biodrze - nie na długo, na parę minut. Czy to bezpieczne? Od kiedy można tak nosić? Próbowałam googlać, ale trudno mi znaleźć jednoznaczną odpowiedź. I chyba nie umiem przeszukiwać archiwum, bo też mi nic nie wyrzuca

Chusta kółkowa na biodrze - od kiedy?
 Chusta kółkowa na biodrze - od kiedy?

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem 
						 Mała nie protestuje, więc trochę potrenuję, ale na wszelki wypadek podtrzymam. Dzięki
 Mała nie protestuje, więc trochę potrenuję, ale na wszelki wypadek podtrzymam. Dzięki 
 Zamieszczone przez samasia
 Zamieszczone przez samasia

).
). W dodatku moje dzieciaki uwielbiają obgryzać kółka w chuście. Jakoś ten nylon w zębach mniej mnie boli, niż aluminium, w dodatku malowane. Tak, wiem, że bezpieczne barwniki, trwałe barwienie itd, itp, ale każdemu wolno mieć własne schizy, prawda?
 W dodatku moje dzieciaki uwielbiają obgryzać kółka w chuście. Jakoś ten nylon w zębach mniej mnie boli, niż aluminium, w dodatku malowane. Tak, wiem, że bezpieczne barwniki, trwałe barwienie itd, itp, ale każdemu wolno mieć własne schizy, prawda? Dobrze, że to nie moje, koleżance chyba poradzę wyciągnąć zupełnie te sznurki.
 Dobrze, że to nie moje, koleżance chyba poradzę wyciągnąć zupełnie te sznurki.