potrzebuję porady na cito - jakie są na rynku dostepne najmniejsze formowanki? co najlepsze dla 3-4 kg?
potrzebuję porady na cito - jakie są na rynku dostepne najmniejsze formowanki? co najlepsze dla 3-4 kg?
LittleLamb bambusowe jedynki sa malutkieA wydaje mi się że te robione przez nasze koleżanki z forum
![]()
Malwinka 12.05.2008, Kropka 06.12.2011 [*], Sonia 01.12.2012, Kinga 01.12.2012
Bambusowe tots bots też są malutkie. I mieciutkie![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
no ja tb miałam,ale moja miała ponad 4 kg, jak się urodziła- zatem mam inny pkt. odniesieniapotrezbuje dla małego 3kg, coś mikro, do sylwii już napisałam, dzienki, ma na str. s-ki, ale nie jest napisane do ilu kg
Mam na myśli bamboozle rozm 1 http://www.organicalulu.pl/pieluszki...ch-rozm-1.html
Link przykładowy, widziałam gdzieś taniej.
One są naprawdę malutkie, mają napisane że od 2,5kg, czy 2,7 zależy gdzie.
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
ojej tb wycofalo flexi totyzostały tylko bamboozle -rzczywiście wg producenta sa mniejsze niż flexi tot
no właśnie- ja littlelamb nie miałam, nie chcę zeby dużą pupę robiły, bo potem dzieciak ma nogi w powietrzu
kokosi- xs czy s?
a jakz agną większe/ mniejszeniż kokosy? (o flanelę agny pytam)
to może ja miałam jakieś starszej generacji? - w każdym razie z bambusowej frotki totsy.
kokosi chyba miałam eSki, ale nie jestem pewna, w każdym razie w tym moim zestawie były nieco mniejsze i większe, jedne i drugie niewielkie i płaskie
ecopi miałam żółte, zasadniczo ok poza tym, że język (w tych żółtych, nie wiem jak w mniejszych) przyszyty z tyłu i to szycie znowu IMHO robi niepotrzebną grubość pod pleckami
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
no nie wiem - mam bawełniane jedynki little lamb i nie założyłabym noworodkowi (może bambusowe mniejsze), tots bots mniejsze, ale też bez rewelacji - chyba że mnają mniejsze od jedynek? Jedne i drugie jak dla mnie z nazbyt grubą gumką na plecach.
Z tych, co miałam, najmniejsze były formowanki kokosi - welurkowe super (ale u nas z dodatkową wkładką) - nadal moje ulubione na dzień (synek dochodzi do 7 kg, ale długi szczuplak jest, zapinam na ostatnie napki), z bawełny wojskowej mniej pokochałam, bambusowych nie miałam.
dosyć lubiłam bambusowe nature babies za brak gumki (czyli płaskość) na pleckach (mogłyby być węższe w kroku, ale może bez wkładki w środku dałyby radę) aczkowliek chyba kompletnemu noworodkowi ich nie zakładałam.
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)