Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Witam i od razu podziwiam :)

Chustonoszka Awatar ewiczeq
    Miejscowość
    okolice Chełma

Domyślnie Witam i od razu podziwiam :)

Witam i od razu podziwiam! Podziwiam wiele piszących tu kobiet! Jestem mamą około "pięciomiesięczniaka" i przy nim jednym mam tyle zajęcia, że od jego urodzenia nie wiem co to odpoczynek a na forum (poczytanie) znajduję czas zaledwie raz na tydzień i to na parę minut. Podziwiam te wszystkie mamy, które mają parę dzieci i JESZCZE CZAS, żeby posiedzieć na forum! RESPECT!
    Od stycznia (czyli wtedy, kiedy rodziłam) zaliczyłam więcej upadków psychicznych niż wzlotów ale poczytanie WAS kobiety podnosi mnie na duchu, że nie jestem sama z moimi problemami.
    A chustę i nawet pieluchy uskuteczniam już z moim małym Smokiem od jakiegoś czasu (z pieluchami sobie radzę, ale z chustą mam jeszcze sporo problemów).
    Wszystko co robię, robię dla mojego synka o pięknych dużych (po mnie) szarych (po tatusiu) oczach, bo jeden jego uśmiech potrafi przegnać najcięższe chmury

Chustomanka Awatar madlles
    Miejscowość
    wrocław

Domyślnie

nie ma co podziwiać trzeba działać
    U mnie im więcej siedzę na forum=mały częściej wisi na cycolu

Chustomanka Awatar dzieckoziemi
    Miejscowość
    Dublin

Domyślnie

Witaj na forum! Naprawdę nie ma co podziwiać, lepiej czerp inspiracje i ładuj baterie na zmagania z codziennością. I, paradoksalnie może, ja mam poczucie, że przy dwójce dzieci mam więcej czasu dla siebie niż przy jednym.
    "Szczęście to takie NIC, które może być WSZYSTKIM."

Chustomanka Awatar hajda
    Miejscowość
    Nowy Targ

Domyślnie

hej hej

Uprawnienia umieszczania postów