Pokaż wyniki od 1 do 20 z 38

Wątek: Wakacje bez wózka?

Mieszany widok

Chustonoszka

Domyślnie

Donoszę, że dajemy radę aczkolwiek 2 sprawy - absolutnie nie w góry, bo skwar jak szlag, zwyczajnie boję się o małą, chociaż szokująco dobrze znosi te polskie tropiki No i druga rzecz - długo nie chcę nosić, ani Tula, ani chusta, bo właśnie znów - upały. Chociaż mała noszona nie protestuje. No ale gorąco jej na bank. 3latka też Tulę polubiła:

http://img607.imageshack.us/img607/772/1p0z.jpg

Domyślnie

Ja byłam ostatnio na ponad 2 tyg tylko z chusta. Wózek w góry wg mnie się nie sprawdzi... Tylko nie wiem czy dobrze zrozumiałam ze Ty nosisz w elastyku? W elastyku tak ciężkiego dziecka w lecie nie dałabym rady w tkanej bez problemu

Elit: właśnie doczytalam, ze już decyzja zapadła
    www.fotodzieciaki.blogspot.com - fotografia ciążowa, fotografia rodzinna, fotografia...
    www.fotodzieciaki.com

DOULA

"Dziecko małe, lekkie, mniej go jest. Musimy się pochylić, zniżyć ku niemu." J. Korczak "Prawo dziecka do szacunku"

Chusteryczka Awatar tintirinka
    Miejscowość
    Wiocha pod Warszawą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szajajaba Zobacz posta
    Donoszę, że dajemy radę aczkolwiek 2 sprawy - absolutnie nie w góry, bo skwar jak szlag, zwyczajnie boję się o małą, chociaż szokująco dobrze znosi te polskie tropiki No i druga rzecz - długo nie chcę nosić, ani Tula, ani chusta, bo właśnie znów - upały. Chociaż mała noszona nie protestuje. No ale gorąco jej na bank. 3latka też Tulę polubiła:

http://img607.imageshack.us/img607/772/1p0z.jpg
    Ja właśnie ma takie sytuację wolę mieć na wszelki wypadek wózek
    I zawsze jeździmy jak cyganie zapakowani

Chustonoszka

Domyślnie

Andziu, nosiłam w elastyku (wzięłam też ze sobą na wszelki W- typu porządne ulanie małej), ale teraz już Nati bawełniana, absolutnie elastyk, aż mi się gorąco zrobiło poza tym, wg mnie 8kg to już za wiele na elastyk, źle mi się nosiło już.

Tintirinko, nie było szans na zapakowanie kół ledwo daliśmy meganką kombi radę wszystko wziąć :/ Aczkolwiek niektóre rzeczy zbędne, bo np. zabawki - tu jest super pokój z zabawkami starsza w nosie ma to zo wzięliśmy, a i dla małej się znalazły niemowlęce bawidła. Gumiaki, zajmujące jednak sporo miejsca, też leżą odlogiem. Grube ciuchy także...

Uprawnienia umieszczania postów