Cytat Zamieszczone przez Ire Zobacz posta
Tu jest dwójka dzieci i załozenie chyba bardzo aktywnego wypoczynku... Ale myślę ze: po pierwsze starsza będzie trochę też chodziła, tylko czasem wymagając noszenia. To mąż w nosidło weźmie. A czasem gdy starsza będzie na własnych nóżkach, to Ty młodszą mężowi oddasz na trochę - choćby po prostu na ręce bez chusty. A poza tym chyba normalne, że jeśli się idzie z dziećmi to odpoczynków musi być trochę więcej i Wy sami będziecie potrzebowali tych chwil wytchnienia. Wtedy dacie radę i bez wózka
aktywnego na tyle, na ile starsza pozwoli bo ciągnąć w góry jęczącą 3latkę - to dla mnie bez sensu. Była z nami raz, i w sumie malutki kawałek do przejścia, z Szyndzielni (na którą wjechaliśmy, córa miała 2 lata wówczas z hakiem) na Klimczok - dla niej to cała wyprawa wówczas i 3/4 czasu dała radę na nóżkach!

Ale tak czy siak, nawet jeśli nie szlaki, to łażenie a nie siedzenie na pupie.

Cytat Zamieszczone przez melodi Zobacz posta
Nas chusty nauczyła oszczędności, i zawsze styka nam jeden plecak. Da się, na prawdę
U nas trudno o tyle, że młodsza egzemplarz poważnie ulewający. Ja po prostu muszę mieć ze sobą ze 2 zmiany ubrania, i kilka tetrówek. Ale, tak czy siak, do 1 plecaka się będziemy na wyprawy pakować

Cytat Zamieszczone przez lilsi Zobacz posta
Wózek służył właściwie jako łóżko i tu bym tylko się zastanawiała. Tak jak morepig piszę, jak będzie was 3 dorosłych to da się wszytko zorganizować.
Ale jako łóżko do spania? w nocy? e tam, ja z młodą śpię, ojciec ze starszą bierzemy dmuchany materaz w razie W jeszcze.

A do organizacji raczej 2 dorosłe osoby, moja mama fizycznie już nie, bierzemy ją czysto rekreacyjnie.

Dziękuję Wam za odpowiedzi bardzo nosidło kupione, wybór padł mimo wszystko na Tulę, dziewczyny będą się w dinozaurach nosić I nastawiam się jednak, że w nosidło starsza, a młodszą mężowi będę probowała motać. Aczkolwiek jak będzie trzeba, to zatulimy też.

Po dzisiejszych przymiarkach tak w ogóle stwierdzam, że tula super jest, ma bardzo, bardzo fajne rozwiązania, zakłada się ją prosto, aczkolwiek muszę ją wyczuć jeszcze - nauczyć się odpowiednio dopasowywać.