Pokaż wyniki od 1 do 20 z 54

Wątek: kangur samouka do oceny

Mieszany widok

Chustomanka Awatar maldita
    Miejscowość
    Wro

Domyślnie

Ja jednak zarzuciłam wiązanie kangurka od czasu tego posta, bo moje próby przypadły w okresie kryzysu kieszonkowego i motanie nowych wiązań tylko ten kryzys pogłębiło. Teraz jednak jesteśmy już po, więc pewnie z powrotem poeksperymentujemy .
    Tym bardziej, że nadal dobrze nosi nam się z przodu mimo 7500 wagi. Plecy już przyzwyczajone . Tylko w kuchni nie jest wygodnie tyle pracować, zazwyczaj więc siadam ze śpącym małym na balkonie i czytam książkę .
    T. 10.2002, J. 02.2013 i J. 03.2015

...and up happy hands!
    Ja, doula:
    www.rodzisiemama.pl
    Moje świece: www.facebook.com/elbesoswiece/

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maldita Zobacz posta
    Ja jednak zarzuciłam wiązanie kangurka od czasu tego posta, bo moje próby przypadły w okresie kryzysu kieszonkowego i motanie nowych wiązań tylko ten kryzys pogłębiło. Teraz jednak jesteśmy już po, więc pewnie z powrotem poeksperymentujemy .
    Tym bardziej, że nadal dobrze nosi nam się z przodu mimo 7500 wagi. Plecy już przyzwyczajone . Tylko w kuchni nie jest wygodnie tyle pracować, zazwyczaj więc siadam ze śpącym małym na balkonie i czytam książkę .
    Moje też były przyzwyczajone po pierwszym dziecku, które nosiłam głównie z przodu Uwielbiałam tak nosić. Niestety, kiedy w drugiej ciąży przestałam nosić, plecy "oddały mi" z nawiązką. Po dwóch miesiącach od ostatniego motania właściwie przestałam się ruszać. Bolało niesamowicie.
    Bardzo polecam noszenie na plecach lub choćby pół na pół

Chustomanka Awatar maldita
    Miejscowość
    Wro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pat007 Zobacz posta
    Bardzo polecam noszenie na plecach lub choćby pół na pół
    Już się nosimy na plecach, głównie na wakacyjnych wędrówkach. Ale jakoś ciężko jest mi się rozstać z tym cudownym przytuleniem...
    T. 10.2002, J. 02.2013 i J. 03.2015

...and up happy hands!
    Ja, doula:
    www.rodzisiemama.pl
    Moje świece: www.facebook.com/elbesoswiece/

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Ja wiem jedno - następne bobo od razu na plecy wędruje, są wiązania odpowiednie dla noworodka. Pierwsze dwa miesiące życia Heli, kiedy nosiłam ją tylko z przodu nieźle mi w kość dały.
    Nie mówiąc już o tym, że przy obecnej pogodzie z czymkolwiek na brzuchu bym się ugotowała na twardo.

Chustofanka
    Miejscowość
    wschód W-wy

Domyślnie

A ja raz zawiązałam na plecach i chociaż tylko 6 kg to kręgosłup zabolał po 5 minutach i musiałam przerzucić młodego na przód
    Szkoda, że na dłuższe noszenie się u nas nie zanosi
    Banda czworga '97,'99,'06,'13 kropka tutaj

Chusteryczka Awatar Magenta
    Miejscowość
    Polska Pn

Domyślnie

Musiało być coś nie tak w wiązaniu, nie poddawaj się! (wiem ciężko-mam cudną chustę płakałam raz nad nią, bo leży odłogiem) ja się pocę trenując plecaczek w domku, a na spacery biorę Tulę.

Chustoholiczka Awatar agaja
    Miejscowość
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Dociagacie środek chusty przed skrzyżowaniem na plecach czy po? Czy w którym momencie?
    Mnie straszne luzy wychodzą.

Chustonówka

Domyślnie

ponad moje siły

Uprawnienia umieszczania postów