zalosowałam, ale z tymi cenami to przyszaleli - fiu-fiu
zalosowałam, ale z tymi cenami to przyszaleli - fiu-fiu
Losuję i baaardzo proszę o pamięć, przyjmę każdy rozmiar i kółkową, dziękuję![]()
roze to jedyny wzror oschowy, ktory mnie naprawde rusza. niebieski to moj ulubiony kolor i te roze sa boskie!!!
wiec zapisalam sie na losowanie.... wcale sie nie zdziwie, jesli bede miala szczescie, bo przeciez nie mam kasy![]()
cena pewnie taka, bo jedna z tych chust, wlasnie tych, wyslano Willowi i Kate dla ich bobasa.
ciekawe, do kogo zwrocilaby sie Kate o pomoc w motaniu![]()
moje dzieci: Jacob (2003), Alexander (2004), Mila (2006), Nicolas (2007) i Maya (lipiec 2012)
Doradca po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ® Dresden
ja mam nadzieje ze skoro dostała chuste to juz motała
nie przezyje gniotów![]()
![]()
Kruszynka 2010
Doradca Akademii Noszenia Dzieci
LULAMY Akademia Chustonoszenia
Specjalistka od metody karmienia dzieci- BLW (Bobas Lubi Wybór), Certyfikowany uczestniczka szkolenia z BLW prowadzonego przez Gill Rapley.
BabyLedWeaning
oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
moje zwierzaki i
Trwa dyskusja na ten temat na stronie Oschy na fb. Różne komentarze padają.
Ale ponoć nie mogą oni dostawać prezentów firmowych,takie są odsyłane.Mogą przyjąć cokolwiek jedynie od osób prywatnych.
Ania, mama Zosi ('09) i Zuzi ('11)
wszystko fajnie, tylko czemu my, zwykli zjadacze chleba, mamy placic za Royal Baby Boom?? niech sobie wysylaja co chca, ale bez przegiec
(nie zebym chciala, ale taka refleksja mnie naszla, bo Oschy jakos nie podejrzewalam o chec zarabiania w ten sposb. coz, kazdy sposob jest dobry jak widac...)
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
To te z serii limit boutique? Bo juz stracila, rachube...
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014