jak w temacie![]()
nie wiem czy i jak uda mi sie wstawic obrazek, sprobuje, jakby co, prosze o wsparcie![]()
![]()
jak w temacie![]()
nie wiem czy i jak uda mi sie wstawic obrazek, sprobuje, jakby co, prosze o wsparcie![]()
![]()
Niebieska strona bardzo przyjemna.
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
One candle left to burn now... before the Darkness comes.
Kur, czyli pawii?![]()
Ja w ogole lubie rozne jaszczurkowate i inne obrzydlistwaale jakos ryby daleeeko u mnie, a pawiki, wylacznie te z wdzieczniee przechylona glowka, inne nieee. Gekoniki owszem, ale tak daleko w kolejce, ze z rozsadku nawet nie planuje, bo bym przeciez nawet nie rozwinela
![]()
Ale ladniusie, i moje kolorki, przyznaje![]()
Część z tych wzorów ma tendencje do rozłażenia się, co również zraża mnie bardzo do wszelkiego rodzaju zmiennocieplnej gadziny didymosowej. Jestem świeżo w trakcie reklamacji takiej chusty, więc dziękuję, postoję.
Ivona, owszem, miałam na myśli pawie. Lubię i te z główką, i te bezOstatnie limonkowe wywołują ślinotok jak cytryna, rześkie są jak dobre tajskie żarcie
![]()
Świetne!
Powiedzcie, u Didymosa to płaci się kartą kredytową??
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
U mnie spoko - mam kilka cienkich indio, lubię cienkie indio- i lniane, i bawełniane, i konopne - wszystkie są w porządku. Glut i OSL zwarte jak folia aluminiowa, a to przecież "tylko" 195 g/m2. Ranunkel jest cienki, a też się sprawuje świetnie, z moim małym Michelinem (9kg) radzę sobie mimo, że moje plecaczki pozostawiają wiele do życzenia
Mam "tajskie pawie" tylko w stosiku - młoda jest jeszcze za mała do nich, ginie kompletnie w takiej grubej niezłamanej chuście. Kupiłam ją z myślą o wakacjach w górach, do wakacji podrośnie.
Jak złamię (twaaarde i gruuuuube), zapowiada się fantastyczna chmurkato dodam "akcję", obiecuję.
Orrrany, podpisz te piękne indiacze, proszę
Zgaduję, że 3 od góry to ranunkel, potem april, jakiś piękny czerwony, niespecjalnie ciekawy biało-pomarańczowy, mandarin/apricot/prymulka/purpur? i kupfer <3
Ostatnio edytowane przez wildhoney ; 01-06-2013 o 21:36
Nazgul, 1. 02. 2009;
Morgulina 13. 06. 2011
One candle left to burn now... before the Darkness comes.
Od dołu: kupfer-grafit, glut, zinnober, OSL, april hemp, ranunkel, efeu. Z Ranunkla już powoli wyrastamy, to raczej maluszkowa chusta, a ja mam dużą córę - jest na wymianę. Jeszcze mam jedno, ale akurat było prane (Młoda wtarła naleśnik).
Spadam z wątku o gekonach, przepraszam za OT.
Fuchsia, ja w Ranunkelu naszalam w lato i 17 kiloale fakt, cieniutkie az sie przerazilam jak wyjelam z pudelka. Mimo to daje rade i jest mocne
Nie wiem, czy sie kiedykolwiek pozbede, bo na sama mysl az mnie serce boli
![]()