Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: pierwsze próby z EC

Chustomanka Awatar ifinoe
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie pierwsze próby z EC

zaczęłam wysadzac Matyldę po jedzeniu, bo zauważyłam, że wtedy właśnie siusia
    obecnie wygląda to tak, że dopóki trzymam ją nad umywalką Matylda z wielm zainteresowaniem ogląda sobie łapki, a jak ja już skapituluję i położę ją z powrotem na przewijak, to od razu pojawia się wieeelka fontanna
    Październikowa plepla 2007
    Październikowy przeszkodnik 2012

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

mój Bronuś korzysta z nocniczka i zawsze jak go wysadze to robi siusiu i nie wiem czy tak trafiam czy robi to żeby zrobić mi przyjemność ( zeby mama sie cieszyła)???

Chustofanka
    Miejscowość
    Szkocja

Domyślnie Re: pierwsze próby z EC

Cytat Zamieszczone przez ifinoe
    a jak ja już skapituluję i położę ją z powrotem na przewijak, to od razu pojawia się wieeelka fontanna
    no to u nas jest często gęsto podobna sytuacja i już mam obsikaną całą komodę, tatuś naszczęście nie widział jeszcze dzieła swojego synalka

Chusteryczka
    Miejscowość
    pomiędzy Łodzią a Warszawą

Domyślnie

normalka dziewczyny dzieję się tak też dlatego, że jak kładziecie dzieciatko to zwalniaja mu się zwieracze czasami jesli wysadzacie i dziecko nie sika, to połóżcie na sekunde i znowu wysadźcie duża szansa powodzenia!

serafinka: to nie przypadek, nie masz szans trafić przypadkiem kilka razy dziennie twój bronuś nauczył się już zwalniać zwiaracze na życzenie mamusi
    Trener Szkoły Noszenia ClauWi®, http://www.clauwi.pl

Chustomanka Awatar ifinoe
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

to od jutra probujemy z odkładaniem...tylko chyba zamiast wysadzania nad umywalką, wykorzystamy miseczkę
    Październikowa plepla 2007
    Październikowy przeszkodnik 2012

Uprawnienia umieszczania postów