Pokaż wyniki od 1 do 20 z 24

Wątek: Łapanie kupki u małego faceta, od strony technicznej ?

Mieszany widok

Chustofanka

Domyślnie

U nas wyglądało to tak, że wysadzaliśmy się nie nad kibelkiem, a nad miednicą. Ja siadam na podłodze oparta o łóżko/fotel, synek w rękach odpowiednio nisko nad miednicą- kupa w niej lądowała, siku nie zawsze (czasem udało się ukierunkować strumień moczu palcem), patent, żeby sik nie lądował na podłodze mieliśmy taki ze przed miednicą kładliśmy jakieś szmaty i siku na nie lądowało. Wymyśliliśmy też, że możnaby taką bardziej podłużną miednicę zastosować. A teraz jak już siedzi i nie zakupiliśmy jeszcze nocnika, to nakładka- kładziemy normalnie na kibelek lub na miednicę, i robi się z tego taki pseudonocnik

Chustomanka Awatar larwunia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinki Zobacz posta
    U nas wyglądało to tak, że wysadzaliśmy się nie nad kibelkiem, a nad miednicą. Ja siadam na podłodze oparta o łóżko/fotel, synek w rękach odpowiednio nisko nad miednicą- kupa w niej lądowała, siku nie zawsze (czasem udało się ukierunkować strumień moczu palcem), patent, żeby sik nie lądował na podłodze mieliśmy taki ze przed miednicą kładliśmy jakieś szmaty i siku na nie lądowało.
    No właśnie ja na stojąco wysadzałam, a chyba na siedząco byłoby łatwiej...no teraz już na bank będę pamiętać, że musi być odpowiednio nisko.
    Moje kochane chłopaki: G. 15.04.09 i A. 17.03.13

Chusteryczka Awatar lati

Domyślnie

ja siedziała na małym stołeczku, międzu kolanami miałam wkład od nocnika fisher price bo on podłużny
    a młodego trzymałam na nim pleckami do siebie, tez nie pamiętam przykrych niespodzianek
    F 09.07.2010 i A 19.03.2014

Chustomanka Awatar tytanowa@
    Miejscowość
    Otwock

Domyślnie

Wysoka miska z biedronki. Jest w zestawie dwóch misek i miarki do mąki/cukru za 6,99 lub 9,99 już nie pamiętam- zawsze w okresie świąt (wszelkich kiedy ludzie coś pieką) i z raz w wakacje. Polecam!

Hey ho! Let's go!
    miluni.pl

Chustomanka Awatar larwunia
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tytanowa@ Zobacz posta
    Wysoka miska z biedronki. Jest w zestawie dwóch misek i miarki do mąki/cukru za 6,99 lub 9,99 już nie pamiętam- zawsze w okresie świąt (wszelkich kiedy ludzie coś pieką) i z raz w wakacje. Polecam!
    Dzięki za cynk

Powiem Wam, że na razie korzystam z dużej miski, bardzo pomogła mi pozycja, że oparty pleckami o mnie i dzisiaj z 4/5 kup złapanych, nie było jakiejkolwiek kupnej niespodzianki, no z sikaniem było gorzej Jakoś tak nie wyobrażam sobie, że w takiej małej miseczce uda mi się tak ułożyć młodego, żeby i nad sikiem zapanować. Ale skoro mówicie, że to możliwe, to muszę pokombinować
    Moje kochane chłopaki: G. 15.04.09 i A. 17.03.13

Chustonoszka Awatar .FK.
    Miejscowość
    Toruń

Domyślnie

Można też peniska przytzymać aby leciało tam gdzie trzeba
    Ewka, mama Jacka (02.06.2011) Tomka (08.01.2013) i Marcina (07.07.2014)

Chustofanka Awatar Weraho
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez .FK. Zobacz posta
    Można też peniska przytzymać aby leciało tam gdzie trzeba
    Dokładnie tak robiła koleżanka, mama chłopca- przytrzymywała jednym palcem w dole nocnika.

Ja mam tylko doświadczenie z wysadzaniem dziewczynki- nam wystarczyło wiaderko do piskownicy, pupa jak najgłębiej w srodku. Ja na siedząco, a wiaderko miedzy moimi nogami. Bardzo wygodnie nam było
    Mama Marysi, Zosi i Michałka

Uprawnienia umieszczania postów