Zalosowane, zobaczymy co będzie.. (byłby cud jakby pierwszy raz mnie wylosowali)
Również nie pogardzę rozmiarem o 3+![]()
Zalosowane, zobaczymy co będzie.. (byłby cud jakby pierwszy raz mnie wylosowali)
Również nie pogardzę rozmiarem o 3+![]()
Dobra, to jakby co usmiechac sie o okreslonej porzebo jesli (jesli!) dostane fakture, to idzie do pierwszej usmiechnietej
![]()
(usmiech na priva sie liczy, o taki)
Ja oczywiście CHCĘ OKINAMI
Sama losuję, ale jak mi się nie uda to przyjmę fakturkę na rozmiar od 3 do 8![]()
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
to jak dwa razy wygrałaś, to tym bardziej dla nas głosujno i Agut Ty chyba też masz dobrą rękę do losowań, więc prosimy
![]()
to ja już zaczynam się uśmiechać ... bo u mnie nic, a dziewczyny już piszą ,że mają ..
Ja też nic, ale u mnie to żadna nowość
edit: jak ktoś będzie miał na zbyciu 3 lub 4, to wiecie koll mi![]()
Doradca Akademii Noszenia Dzieci Mama: Francesco 17.05.2012 i Helutek 22.04.2014
LULAMY Akademia Chustonoszenia oraz Stowarzyszenie Poznań w Chuście
U mnie na razie nic ....![]()
Justyna.
Doradca Noszenia w Chuście i Nosidłach Miękkich Akademii Noszenia Dzieci (Kraków, czasem Krosno)
Adam 16.10.2009, Blanka 3.11.2011, Emil 6.09.2014
Świat to lustro. Twój świat zewnętrzny jest dokładnym odbiciem twojego wnętrza
Dziewczyny, może macie ochotę na forumowe losowanie systemem random?
Właśnie dostałam fakturę na Skye 5 - ja nie kupię, bo mam wielki debet na koncie - kto chętny wpisuje się tu z kolejnym numerkiem, a o 20:00 wylosuję jedną szczęściarę, która dostanie link do faktury (płatna chyba do jutra do 15, bo dostałam maila o 15:09).
Mam nadzieję, że się nie pogniewacie, że w taki sposób, ale tym razem nikomu nie obiecywałam faktury, zalosowałam dla zasady, a ciężko mi wybrać jedną z was...
Zgadzacie się?
Ostatnio edytowane przez Blafia ; 03-06-2013 o 16:38
Agnieszka, mama Hani (11.2011)i Jagody(12.2014)
chętna
chyba 1
u mnie nic, niestety
Blafia, przedni pomysl![]()