Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Jakie pieluszki na ruchliwego chudziaka?:)

Chustonówka Awatar KASIAB
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie Jakie pieluszki na ruchliwego chudziaka?:)

Hej dziewczyny!dopiero zaczynam przygodę z pieluchami wielorazowymi,proszę o pomoc!dla mojego Antka szukam pieluszek co wąskie są,bo chudzinką jest i do tego głębokie( w sensie wysokie z tyłu),bo dość często za dnia jeszcze kupe robiaha,trzeba dodać,bardzo ruchliwy jest ten mój siedmiomiesieczny maluch! i jakie wkłady,żebym mogła je prać w wysokiej temperaturze (60-90st) i żeby się nie zbiegły? będę wdzięczna za porady!
    Kasia, swingująca mama Antka, 14 10 2012

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

mnie się sprawdzają NappiMe z wkładami z "ręczników" bambusowych (też dostępnych w NM)

Chusteryczka Awatar urticea
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

a może milovia?

a do kupy papierki polecam
    08.2011 04.2014

Chusteryczka Awatar owieczka33
    Miejscowość
    Warszawa BMW ;)

Domyślnie

Nasza wysoka i szczupła panna nosiła (i nosi) Flipy i ImseVimse, częściej z rzepami, bo te można zapiąć jak się chce, co dla ruchliwych szczuplaków ważne.

Chustofanka
    Miejscowość
    Sosnowiec

Domyślnie

moje dcziewczynki maja ponad 6 miesiecy i wazą 6 kg i 6,5 kg, i zarono wąskie pieluszki jak NappiMe sięsprawdzają, jak i te najszersze Ecobambino ( chinki).
    Malwinka 12.05.2008, Kropka 06.12.2011 [*], Sonia 01.12.2012, Kinga 01.12.2012

Chustofanka
    Miejscowość
    Sosnowiec

Domyślnie

zapomniałam napisać że na ruchliwe dziubki mi sięsprawdzająBARDZO formowanki i Gatki wełniane.
    Malwinka 12.05.2008, Kropka 06.12.2011 [*], Sonia 01.12.2012, Kinga 01.12.2012

Domyślnie

myślę, że na lato będzie dla Ciebie dobra formowanka babyjungle ( rozmiar 2 dla Twojego dziecka). Ja jestem z mojej baaaardzo zadowolona. Moja córeczka też jest chudziutka, nawet spodnie często jej spadają, chociaż je za dwoje Oprócz tego pomyśl o wełniaku tetro, ma gumkę w pasie, bardzo go sobie chwalę. W Pulowych kieszonkach pupka mojej córci się dosłownie zaparza jak jest upał, więc na wszelki wypadek bardziej polecam Ci wełniaki a po domu same formowanki.

Chustonówka Awatar KASIAB
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Dzieki za porady wszystkim mamom! narazie w uzyciu:1.nappime,kieszonka-świetna;otulacz-za słabe gumki,za lużne troche; 2.milovia,otulacz-super,tylko cena masakryczna jak dla mnie a wełniaki będę chciała wypróbować,tylko jakie najlepsze?
    a co do spodeek,to mojemu też wszystkie spadają,więc sama mu szyję legisy ze ściągaczami
    Kasia, swingująca mama Antka, 14 10 2012

Uprawnienia umieszczania postów