witajcie,
potrzebuję pomocy i rad. Mój mąż nastawił nasze 30 kieszonek na 60 stopni i co tu dużo kryć- zaczęły przeciekać. Macie jakiś pomysł jak je mogę teraz uratować?
witajcie,
potrzebuję pomocy i rad. Mój mąż nastawił nasze 30 kieszonek na 60 stopni i co tu dużo kryć- zaczęły przeciekać. Macie jakiś pomysł jak je mogę teraz uratować?
regularnie piorę pule na 60 stopni, czasem nawet na 90, i jeszcze nigdy nic takiego się nam nie zdarzyło...
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Ja także nie miałam problemu, nawet z chinkami.
1) A co masz za pieluszki?
2) Czy warstwa PUL odchodzi wewnątrz pieluszki?
'12 Norbi86 > 66 kg !!!
'Masz w sobie coś, co możesz pokazać tylko wybranym.'
moze wsypal duuuuzo proszku albo dolal jakiegos plynu i sie zapchal polarek?
Maja 16.08.2009
Pola i Lena 04.06.2013
przeciekają na całości, warstwa laminatu trzyma się dobrze..
jak je odtłuścić? to ta metoda z płynem do naczyń?
Tak z plynem do naczyn, ale tylko recznie, bo pralka ci sie zapieni![]()
Myszon 2012, Myszka 2014, Myszunia 2016, Myszeczka 2020
myślicie, że od proszku może być coś takiego? Zawsze używałam normalnego dla dzieci- a pieluchuję już tak drugie dziecko i nigdy nie było takich akcji;/ może jednak powinnam zacząć teraz bardziej dbać o te pieluchy?
zaczęłam ich używać bo młody miał odparzenia no i był szalenie ładne, ale jakoś nigdy nie przejmowałam się kwestia prania...
często piorę na 60st i nic im nie jest.
- odtłuść w płynie do mycia naczyń
- zrób im stripping
- poczekaj aż dziecko przestanie ząbkować
08.2011
04.2014
dokładnie odtłuść i stripping
zawsze zawsze piore.prałam w 60stopniach , nigdy mniej i zawsze było ok
P 2000, M 2005 , M 2011, L 2015
dobra- zalałam płynem, odczekałam kilka godzin, odwirowałam, powiesiłam SZELESZCZĄCE wkłady- to normalne?
dobra- chyba potrzebuję dokładnej definicji strppingu..
po odtłuszczeniu mam je normalnie wyprac? w ilu stopniach? w proszku?
bo ja je poprostu wywirowałam...
stripping - pierzesz w 60 stopniach bez dodatku detergentów. pierzesz póki się pojawia piana wewnątrz pralki. pierzesz. i pierzesz. i pierzesz. i pierzesz.![]()
wypierz je w samej wodzie bez oroszku i wlacz dodatkowe plukanie najpierw zeby sie plyn wyplukal
Maja 16.08.2009
Pola i Lena 04.06.2013
ok, wieczorem po położeniu maluchów zacznę akcję numer dwa;P