Pokaż wyniki od 1 do 20 z 39

Wątek: Znalazłam w sieci takie oto coś - DALSZA CZEŚĆ HISTORII! post 33

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar nautika
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

I tu chyba wiele osób ma rację.
    Ktoś pisał o flustracji.
    Tak jestem tym i wieloma innymi sprawami sflustrowana, bo wielokrotnie ktoś znajomy chciał żebym go nauczyła motać, pomogła w kupnie chusty i takie tam.....ja się goniłam, starałam, pożyczałam swoje szmaty. A w większości przypdaków kończyła się na kupnie beznadziejnego wisiadała z Rossmanna, no i wraz z tym kończyła się także noszenia.

Zmienię swój pierwszy post. Bo widzę, że większość z Was uraziło nie to, że filmiki zostały wrzucone, tylko to, że napisłam, że to osoba którą znam.

Częśc dalsza historii:
    Dziweczyna mi odpisałam, że tak jej pokazali gdy kupowała chustę No i oczywiście, że to lalka. Prosiła o pomoc i kontakt z kimś kto jej wytłumaczy jak wiązać.
    Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
    Kacper 2016 - Paskud
    Maksymilina 2019 - Gustlik

Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Brawa dla tej Pani - dalsza część historii:
    http://www.nasze-edu.pl/cwiczenia-po...husta-czesc-7/
    Kacper 2016 - Paskud

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nautika Zobacz posta
    I tu chyba wiele osób ma rację.
    Ktoś pisał o flustracji.
    Tak jestem tym i wieloma innymi sprawami sflustrowana, bo wielokrotnie ktoś znajomy chciał żebym go nauczyła motać, pomogła w kupnie chusty i takie tam.....ja się goniłam, starałam, pożyczałam swoje szmaty. A w większości przypdaków kończyła się na kupnie beznadziejnego wisiadała z Rossmanna, no i wraz z tym kończyła się także noszenia.

Zmienię swój pierwszy post. Bo widzę, że większość z Was uraziło nie to, że filmiki zostały wrzucone, tylko to, że napisłam, że to osoba którą znam.

Częśc dalsza historii:
    Dziweczyna mi odpisałam, że tak jej pokazali gdy kupowała chustę No i oczywiście, że to lalka. Prosiła o pomoc i kontakt z kimś kto jej wytłumaczy jak wiązać.
    grammar nazi mode on: sfRustrowana, fRustracja. grammar nazi mode off

jest efekt, moim zdaniem dobrze ze sie czepiłas
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

a tak serio, to nie tylko autorce wątku przeszkadzały wiązania tamtej pani, ileż komentarzy wywołała, a ponoć już się tak uwagi nie zwraca co kto mota i jak

gdybym była świeżynką i zaczynała swoją przygodę z motaniem i trafiłabym na takie spontaniczne zawijasy to pewnie bym tak samo motała; gdyby potem okazało się że te motania są złe a ja mogłaby szkodzić swojemu dziecku to kogoś bym obdarła ze skóry
    Jeśli coś robimy i chcemy się tym podzielić z innymi wypadałoby to robić po prostu dobrze i poprawnie

a czy to znajoma czy nieznajoma to już nie ma najmniejszego znaczenia, warto pokazywać i uświadamiać że jednak coś może być nie tak

w moim odczuciu autorka wątku nie miała zamiaru ośmieszyć "znajomej" tylko wskazać nieprawidłowości, a to że pewnych spraw nie przewidziała nie przemyślała to już inna bajka, a wątek i tak potoczył się po swojemu
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Sorry, dysgrafikiem jestem ponoć, niektórych słów nie umiem napiać
    Kacper 2016 - Paskud

Chusteryczka Awatar Ire
    Miejscowość
    Kraków NH, Suwalszczyzna zawsze :)

Domyślnie

No i tak czy inaczej Twoja interwencja wywołała odzew kilku forumek w komentarzach na tamtej stronie a to z kolei dało do myślenia dziewczynie i zamieściłą odpowiednie info przed filmikiem. Czyli dobrze się stało!
    od 20.09.2011 pomagam Miłoszowi poznawać świat ))
    od 16.06.2015 szczęścia rodzinnego jeszcze więcej z Lidią :*
    od 08.05.2018 pełnia szczęścia- dołączył do nas Aleksander <3

Chustoholiczka Awatar rzufik
    Miejscowość
    StW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nautika Zobacz posta
    Sorry, dysgrafikiem jestem ponoć, niektórych słów nie umiem napiać
    oj tam, luz grammar nazi meczy sie bardziej niz Ty z dysgrafią
    :/
    acz dobra wieść jest taka, źe wyjście z tego forum się jednak znalazło. r.i.p.

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Najwazniejsze, ze autorka strony chetna do nauki i korekty taka postawe nalezy propagowac.

Uprawnienia umieszczania postów