Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Wątek: wysuwanie materiału spod pupki w plecaku prostym. Pomocy!

Mieszany widok

hanciaa
    Guest

Domyślnie wysuwanie materiału spod pupki w plecaku prostym. Pomocy!

Zaczynam plecakową przygodę z moim 10kg dziecięciem i niestety podczas noszenia dłużej niż 15 min i kilku prostowaniach nóżek przez małą, wyjeżdża jej materiał spod pupki. Wydaje mi się też, że kolanka są za ciasno. Nie wrzucam z tobołka bo mała dla mnie za ciężka na takie eksperymenty no i boję się Wciągam ją z kanapy- kucam przed nią plecami i wciągam na siebie. Co zrobić, żeby materiał nie wyjeżdżał? Pomóżcie dobre kobiety

mamru
    Guest

Domyślnie

hej poszukaj troszkę już było w tym temacie

a ja w początkach plecakowania wkładałam chustę za spodenki i nic już nie wyjeżdżało pamiętaj też żeby pupka była wpadnięta jak w kieszonce i chusta rozłożona równo pod kolankami.
    Mam nadzieję ze ciut pomogłam choć doradcą nie jestem ale pewno mądre głowy zaraz się wypowiedzą

hanciaa
    Guest

Domyślnie

Dziękuje, choc wydaje mi się, że na początku właśnie materiał jest dobrze wsunięty no i dupko wpadka też jest.. nie jest to takie proste

mamru
    Guest

Domyślnie

wiem ze nie jest ale poćwiczysz troszkę i na pewno się uda. Trzymam kciuki a noszenie na plecach to zupełnie inny wymiar noszenia powodzenia!

hanciaa
    Guest

Domyślnie

Właśnie staram się odkryć ten wymiar rzeczywiście znalazłam wątek z 2009 roku hehe no i przeczytałam żeby się wyprostować przy motaniu i wypiąć tyłek Jutro spróbuję. Może to pomoże. Dzięki za odpowiedź!

mamru
    Guest

Domyślnie

o to to! Wypięty tyłek to podstawa
    zerknij też na stronę http://www.girasol.pl/chusty.php tam są instrukcje krok po kroku i na pewno się uda.
    Ostatnio edytowane przez mamru ; 27-05-2013 o 09:50 Powód: poprawiłam link

Uprawnienia umieszczania postów