Właśnie teraz, mama z maleńkim Kubusiem w czerwonej chuście<nie wiem jakiej> w temacie "co robić gdy dziecko śnią się koszmary"![]()
Właśnie teraz, mama z maleńkim Kubusiem w czerwonej chuście<nie wiem jakiej> w temacie "co robić gdy dziecko śnią się koszmary"![]()
codzienność płata figle...
to nasza forumowa kangurowa Morepigświetnie wyszło - a patent z mędzicą genialny
( a chusta to paris )
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
może bedzie wieczorem w podcastach to sama zobaczysza o mędzice zapytaj morepig - niech ci opowie o ośmiornicy w puszce
![]()
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
Mędzica-ośmiornicaChłopczykowi sniła sie osmiornica i tak sobie ja nazwał. a rodzice sprytnie przepedzili
Świetnie wyszłoI jakie fajne zblizenia kamerzysta robił. Brawa dla Morepig
![]()
Widzialam własnie chciałam napisac suupperrrr!!!
Mędzica-ośmiornica
niezłe![]()
jesooo jaka ze mnie pierdoła![]()
dopiero zauważyłam ten wątek![]()
![]()
![]()
mędzica- ośmiornica. ithilhin- suseł bał się ośmiornic (bał się alle ofcourse oglądał bajki z nimi, pisałam na forumie)
nie mówił osmiornica tylko mędzica ;-D
i marcin gdzies wytrzasnął osmiornicę w puszce i opowiedział o zapuszkowaniu osmiornicy i ze ona nie wyjdzie. a potem gdzies po 3miesiacach kumpel ją zjadł ;-D
jesooo jaka ze mnie pierdoła![]()
dopiero zauważyłam ten wątek![]()
![]()
![]()
mędzica- ośmiornica. ithilhin- suseł bał się ośmiornic (bał się alle ofcourse oglądał bajki z nimi, pisałam na forumie)
nie mówił osmiornica tylko mędzica ;-D
i marcin gdzies wytrzasnął osmiornicę w puszce i opowiedział o zapuszkowaniu osmiornicy i ze ona nie wyjdzie. a potem gdzies po 3miesiacach kumpel ją zjadł ;-D
a ja mam prośbę - jak któraś się do TV wybiera to niech się wcześniej pochwali która TV i kiedy, bo u mnie różnie z włączaniem tego ustrojstwa a pooglądałabym sobie chusty w akcji![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
a ja mam prośbę - jak któraś się do TV wybiera to niech się wcześniej pochwali która TV i kiedy, bo u mnie różnie z włączaniem tego ustrojstwa a pooglądałabym sobie chusty w akcji![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
morepig cudnie![]()
oby wiecej cie na wielkim ekranie![]()
tylko daj znac wczesniej , co ?
![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
morepig cudnie![]()
oby wiecej cie na wielkim ekranie![]()
tylko daj znac wczesniej , co ?
![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )