moja młoda po dzień dzisiejszy nie ma raczej chęci zaprzyjaźnić się z nocnikiem, myślę że jakbym jej dała mentosy albo czekoladę to by się dało ją utrzymać, ale nie o to przecież chodzi![]()
moja młoda po dzień dzisiejszy nie ma raczej chęci zaprzyjaźnić się z nocnikiem, myślę że jakbym jej dała mentosy albo czekoladę to by się dało ją utrzymać, ale nie o to przecież chodzi![]()
Kokoszka, 12.2010
Kokos, 11.2013
Fi, 3.2016
super glue
a po co utrzymywać dziecko na nocniku?![]()
No nie utrzymywać, ale chociaż posadzićna chwile, na parę sekund dosłownie
A choćby po to, żeby kupa i tak nie leciała obok
![]()
Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
Kacper 2016 - Paskud
Maksymilina 2019 - Gustlik
przepraszam. nie zauważyłam, że to bezpieluchowe wychowanie, bo mam na ten temat zgoła inne przemyślenia
"za każdym razem, kiedy sprawiasz przykrość swojemu dziecku, powinieneś wrzucić do skarbonki dolara na jego przyszłą terapię"
moja Kasia nie siada, ale gdy byłą mniejsza to czasem siadała. Teraz ja czasem ją namawiam ale ona nie chce więc odpuszczam, wychodzę z założenia że w końcu zachce jej się robić siku i kupe tak jak mamusiabo na razie siku chce robić na stojąco tak jak tatuś
no jeszcze jest opcja że może męża będę namawiać żeby sikał na siedząco![]()
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
może nie uwierzysz ale moje dwie czerpią z przykładu, starsza ze żłobka, młodsza ze starszej
iii przy młodszej nocnik służy jako siedzenie pod prysznicem a nakładka jest dla niej lepsza