Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 40 z 46

Wątek: Jak utrzymać dziecko na nocniku?

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar nautika
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Mi chodzi o to, że ja wiem kiedy będzie robiła kupkę, bo siku to sobie dam na razie spokój, choć też wiem zazwyczaj.
    No i biorę to moje dziecię, ściągam pieluchę i bardzo bym chciała, żeby ona choć na chwilkę na tym nocniku, misce, ubikacji....obojetnie już na czym przycupneła i zrobiła.
    Zawsze się wyrywa, więc odpuszczam robi do pieluchy, muszę przebierać, co wywołuje oczywiście jeszcze większy ryk
    Choć widzę powoli jakieś postępy, przynajmiej przy przewijaniu. Od jakiś 3 miesięcy na tym pracuję, tłumaczę, opowiadam, śpiewam, zabawiam i jakoś od dwóch dni przestała drzeć się jak opentana przy przebieraniu
    Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
    Kacper 2016 - Paskud
    Maksymilina 2019 - Gustlik

Chustoholiczka
    Miejscowość
    wolne chusty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nautika Zobacz posta
    Mi chodzi o to, że ja wiem kiedy będzie robiła kupkę, bo siku to sobie dam na razie spokój, choć też wiem zazwyczaj.
    No i biorę to moje dziecię, ściągam pieluchę i bardzo bym chciała, żeby ona choć na chwilkę na tym nocniku, misce, ubikacji....obojetnie już na czym przycupneła i zrobiła.
    no ja Cię rozumiem, właśnie żeby usiadły wciskałam im książeczke o Bolku albo Basi,
    jesli w trakcie tej krótkiej historyjki zrobiły, to fajnie, nie to nie, nie trzymałam ich godzinami
    "Ludzie od czasu do czasu potykają się o prawdę, ale większość z nich podnosi się, otrzepuje i idzie dalej, jakby nic się nie stało" W.Churchill

Zosia Samosia Awatar JJ
    Miejscowość
    Nibylandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nautika Zobacz posta
    Wasze sposoby!
    przyklejam super glue

Uprawnienia umieszczania postów