Ja tam chce pomacać i wyjść na jeden spacer, a nie od razu kupować. Sam bym musiała coś sprzedać
Ale spotykam się z Lampką 8 czerwca to może jeszcze będzie je miała![]()
Ja tam chce pomacać i wyjść na jeden spacer, a nie od razu kupować. Sam bym musiała coś sprzedać
Ale spotykam się z Lampką 8 czerwca to może jeszcze będzie je miała![]()
Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
Kacper 2016 - Paskud
Maksymilina 2019 - Gustlik
miałam/mam obie te chusty i zdecydowanie morze jedwab/ramia. Nosi świetnie jak jest gorąco, no wiec tak:
MORZE MORZE MORZE bierz
Nosi pięknie ciężkie dziecko, ja swoje morze tak prędko nie sprzedam, a perłe puściłam dalej
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
też napiszę, że morze![]()
co prawda mi się nosiło w nim dobrze w plecaku prostym do jakichś 10kg, a perła wytrzymuje znacznie więcej, ale morze jest bardziej przewiewne, i przy ciepłych dniach znacznie bardziej Ci się sprawdzia wagowo na Twoje dziecko wystarczy
i w sumie niezależnie od koloru morza i tak pewnie to ono mniej ucierpi na motaniu w plenerze niż perła biała-jakaśtam (w sensie ewentualnych plam)
2 + 7 (2005-2018)
a ja zapytam od innej strony: czy tylko ta chusta będzie pracować czy coś jeszcze bierzecie? bo perła to kawał chusty jest i ja samej perły bym dzwigać nie chciałamy inny etap zupełnie, ale cenię sobie możliwie lekką, cienką i nośną chustę. nie znam morza... i to co Karusek pisze też ważne, mam perłę polkę i cudna jest, no ale jedne zewnętrzne motanie i chusta na końcach już bardziej szara niż biała
wzięłabym szmatę do używania, a nie podziwiania
nie za drogą przy tym, żeby nie szkoda było jej potem...
Asieńka (2011) Justysia (2014) Czaruś (2017)
Zgarnęłaś mi sprzed nosa.
Blog,
Aniołek Sierpień 2022,Aniołek Kwiecień 2022,Aniołek Październik 2021,Asiulek 1.02.2013 ,Aniołek grudzień 2008, Natulek 13.08.2006